Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]GRID 2

patyksos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześćwszystkim co sądzićie o tej grze ? według mnie troche brakuje jej .Np brak wglądu na kierownice .

Dla nie wiedzących co to za gra umieszczam film

Opublikowano

To bardzo dobra gra i godny następca poprzednika, ale mi też osobiście bardzo brakuje widoku zza kierownicy.

W pierwszym Gridzie grałem właśnie na tym widoku.

Ale pomijając kwestię kamery to jest to produkcja co najmniej tak dobra jak pierwsza część, którą ukończyłem dwukrotnie.

Nawet ktoś kto nie jest fanek ścigałek może wkręcić się w tą grę.

Opublikowano

Ja niestety się troszeczkę zawiodłem..

Pierwsza część była i jest znakomita, nadal ją mam na PC'cie i w nią gram, grywalność w jedynce jest tak duża że po prostu kilka godzin poświęconych na tą gre to za mało. Mieliśmy spore pole do manewru, nie byliśmy ograniczani przez twórców.

Rozumiem, twórcy chcieli spróbować czegoś nowego, oczywiście nie odrzucam drugiej części, ale po prostu mogło to wyglądać lepiej, cały czas mam wrażenie że ta gra nie jest jeszcze w finalnej wersji. Oczywiście, ma też swoje zalety ale jesteśmy bardzo ograniczeni, wiele rzeczy jest nam narzucane. Cóż, nie przypadła mi do gustu i narazie nie przymierzam się do niej, chociaż w bliskiej przyszłości prawdopodobnie ją kupie, po prostu z szacunku do serii. :)

lownfast

Opublikowano

Mi się bardzo podoba, typowa gry wyścigowa, grafika jest w miarę, efekty też w miarę.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...