Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Settrader - nieaktualny bot do Settlers online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

z razcji tego że mój bot jest nieaktualny (chyba od października - jak wprowadzili nowy system handlu w settlerach) i już więcej na nim nie zarobię, udostępniam jego kod. Może komuś się przyda przy tworzeniu swojego bota. Programik wraz z GUI napisany w autohotkey'u - dałem do działu AutoIt bo nie ma osobnego a języki są podobne.

Bot działał w grze przeglądarkowej Settlers Online - http://www.settlersonline.pl

Ślad po nim to tylko filmik na youtube -

oraz kopia stony www.settrader.pl - ale to nie o nią chodzi.

Myślę że po oglądnięciu filmiku na youtube obsługa będzie jasna. Jeżeli chodzi o kod to nie był pisany "na pokaz" także nie wiem czy ktoś go ogarnie ale wystarczy go odpalić i działa ^^.Hmm trudno tu powiedzieć że działą bo można tego nie widzieć ponieważ po uruchomieniu opcji handlu skrypt nie urzywa naszej myszki i klika sobie tam gdzie miał klikać. Whatever - jak ktoś chce i działa w AHK to ogarnie o co caman.

Kod przesyłamw załączniku. Pytania można wysyłać na maila - [email protected] - jak mi się będzie chciało to odpiszę jak nie to nie.

Settrader.rar

BitCoin to waluta przyszłości, zacznij ją zbierać już teraz ! Za darmo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...