Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

N Terraria RPG MOD

Rumburek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

N Terraria RPG MOD

http://www.terrariaonline.com/threads/release-n-terraria-mod-rpg-and-action-mode-quests-races-events-and-others.88272/

Jest to mod, który pozwala zmienić nam Terrarię w sandoxowe RPG.

Dodaje on takie rzeczy jak:

Rasy - każda z nich posiada inne wbudowane cechy, które zobaczyć możecie tutaj: Kliknij tutaj
Kilka nowych potworów, ale nie mam screenów.
Moby mają tak jakby "siłę", a chodzi o to, że jest np. Boss.
Questy u NPC - pojawiają się one różnie, przeważnie okazyjnie, wyskakuje komunikat przy NPC tak jak przy upadku meteorytu np.

Klasy

Teraz bissy pre-hardmode na hardmodzie zmieniają się w dużo silniejsze wersje tradycyjnie spotykanych bossów

Punkty umiejętności, które możemy dodawać np. w Speed Attack, Ranged Attack, Defense itd.

Uwaga! Modyfikacja ta jest w wersji ALPHA dlatego też jest sporo bugów takich jak np. znikający ekwipunek.

Co do modyfikacji:
Nie wymaga T-Config
Nie wymaga oryginału

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze polecam tego moda, mi większość bugów znikneła po kilku załadowaniach mapki :P.

Gram z tym modem 2 tygodnie i ponieważ dość ciężko było pozabijać mobki które mają po sporo żyć nie śpieszyłem się :D.

Aktualnie jedynym - jest dla mnie to, iż zabicie destoryer'a jest tak jakby niemożliwe, ponieważ gdy go już zabiłem to znika mu tylko głowa, ma życia na - i zamiast głowy ma najbliższego moba przyczepionego do reszty ciała xD , dlatego nie mogę zrobić całego kompletu zbroi hallow :C.

Prócz tego mod jak dla mnie jest całkowicie grywalny :P

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bez tego jak dla mnie Terraria nudna. Polecam kazdemu kto lubi gry rpg i bardziej rozbudowana gre.  Bardzo ale to bardzo ciekawe.

"Upadli powstaną"

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...