Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z kodem na Porsche

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pewien problem z wpisaniem kodu na porsche (kod 33RP-CKWW-W6H7-QXGP) Mianowicie, gdy wpisuje na stronie głównej, to wyskakuje błąd: 500 - Wewnętrzny błąd, Ojej, wygląda na to, że gdzieś po drodze źle skręciłeś.

Przy wpisywaniu przez stronę origin, pokazuje mi na co ten kod jest, a gdy klikam dalej to pisze, że kod jest nieprawidłowy, podobnie jak przez program z ich strony...

Ktoś miał podobny problem? Wie jak go rozwiązać? Proszę o instrukcję ;) A może kod już po prostu nie działa?

Opublikowano

Ten kod już podobno nie działa ze względu na to, że za dużo osób rejestrowało nowe konta żeby mieć darmowy samochodzik.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Dzięki za info, szkoda że się spóźniłem ;( I z tego co widzę to nie ma żadnych kodów działających na obecną chwilę co nie?

Opublikowano

Dzięki za info, szkoda że się spóźniłem ;( I z tego co widzę to nie ma żadnych kodów działających na obecną chwilę co nie?

Tak, aktualnie nie ma żadnych działających kodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...