Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Berserker

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, właśnie wróciłem po przerwie do nostale i dokonczyłem berka i teraz mam 3 pytanka.

1. Jaki build w berku? nie chce z poradników tylko najlepiej z własnych doświadczeń, chce aby karta była uniwersalna do pvp/pvm

2.Mam 66lv i zabójce u7+6 czystego i pytanko do jakiego lv mi ten zabójca starczy? bo wydaje mi sie, że do berka jest znakomity przez bonus do mroku

3. na jakim akcie najbardziej przydaje sie berek?

Z góry dziekuje za odpowiedzi, najlepiej jakby osoba odpowiadająca miała jakieś doświadczenie z berserkiem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

1. Do pvp, berek najlepiej sprawuje się jak słyszałem w więcej ilości ele tak jak cruss. Lecz ja polecam taki build: 25 HP / 20 ele / reszta atak.

2. Oczywiście, bonus morku gra dużą rolę jak lubisz berka, spokojnie do najlepiej do loopka na 71 lv , lecz on drogi. Jak nie masz duzo kasy to do Ręki na 75 lv lub do Złamany miecz na 79 lv.

3. Myśle że na akcie 3 , szopy, gołębie nawet na dinki ujdzie nim podropić (;

Doświadczenie miałem, na Finesii 74 lv berek +8 xD .

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Ele przeciwko element św najlepiej ładować w atak i hp wtedy jest dobry na kazdy element mrok,światlo,woda,ogień tak powinno być dobrze 3/0/0/1 max atak troche ele i hp reszta.

25hpys2.png

Bo potęga jest w Klausie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...