Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lulu czy Taric

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc w wyborze między tymi supami ;]

Lulu.

Tarcza

Silance

Ma więcej skili niż taric.

Trudniejsza do ogarnięcia

Większe możliwości.

Powyżej silvera taric odstaje.

Nawet spory dmg.

Dobry ult.

Minusy tarica.

Gdy cię divują możesz tylko zestunować i healnać i tylko patrzeć jak twój ad pada.

Gdy divują lulu ona może slowować wszystkich jak dobrze trafi do tego rzuca tarczke (na sojusznika) lub silence na przeciwnika i do tego może rzucic ulta.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Kolega zapomniał dodać, że lulu jest także dobra na solo topa (jako adc) :D
Ostatnio grałem z LuLu jako adc na solo topie i powim Ci, że jest OP :D

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Lulu jest jedna z moich ulubionych postaci, zazwyczaj wybieram sie nia na bota w roli supporta.

+ tarcza/ wykrycie przeciwnika + pixie podaza za celem (mozesz uzyc wtedy slowa)

+slow

+przyspieszenie z buffem do ap / zmiana przeciwnika w wiewiorke +silence + slow

+ult podrzucenie + slow wszystkich wokol + hp dla sojusznika

+epicki smiech do wkurzania wrogow

+duze szanse ze przezyjesz / zdobedziesz killa przy dive

+pomocna dla teamu

+nie jest manozerna jesli nie spamujesz z w, a jedynie dajesz tarcze adc

+duzo funu z gry

Co do wypowiedzi up zawsze na aramie Lulu ide adc i jest niesamowita... Po kazdym meczu wszscy pisza Lulu op xP

Na mida jako ap tez sie sprawdza :)

Polecaaam!

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić supporta dobrego to bierz Nami, aktualnie Tier GOD Support, kwestia tygodni/miesięcy aż będzie w każdym meczu, 2x aoe STUN który można rzucić bez żadnych przeszkód, do tego mocny heal który jednocześnie zadaje dmg, do tego boost do dmg no i boost do ms.

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić supporta dobrego to bierz Nami, aktualnie Tier GOD Support, kwestia tygodni/miesięcy aż będzie w każdym meczu, 2x aoe STUN który można rzucić bez żadnych przeszkód, do tego mocny heal który jednocześnie zadaje dmg, do tego boost do dmg no i boost do ms.

@UP

No teraz jest dylemat ;D Bo jeden powie że Nami jest lepsza od Blitzcranka, a drugi że Blitzcrankg lepszy od Nami. Ja osobiście nie mam zdania bo oby dwie postacie się od siebie bardzo różnią.

@Topic

Jeśli chcesz czasem grać jako adc to polecam Ci kupić i Lulu i Tresha :DTresh takżę jest bardzo dobry jako adc. A jeśli nie możesz się zdecydować to kup najpierw Tresha lub Lulu zagraj i zrób refunda i kup drugiego. Albo poczekaj aż będą na rocie :)

Pozdrawiam :)

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Grałem treshem i lulu juz. Lulu dla mnie jest chyba ciekawszą postacią. Tresh mi się podoba głownie z powodu zasięgu aa i graba

Opublikowano

@UP

No teraz jest dylemat ;D Bo jeden powie że Nami jest lepsza od Blitzcranka, a drugi że Blitzcrankg lepszy od Nami. Ja osobiście nie mam zdania bo oby dwie postacie się od siebie bardzo różnią.

@Topic

Jeśli chcesz czasem grać jako adc to polecam Ci kupić i Lulu i Tresha :DTresh takżę jest bardzo dobry jako adc. A jeśli nie możesz się zdecydować to kup najpierw Tresha lub Lulu zagraj i zrób refunda i kup drugiego. Albo poczekaj aż będą na rocie :)

Pozdrawiam :)

Najlepiej to testować postacie na PBE :D

@Top

Moim skromnym zdaniem, Lulu, nie bede + wypisywał, bo juz wszystko wyżej jest..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...