Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z sms na tablecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Moja dziewczyna posiada tableta, jednak ma obsługe sim.
gdy wkładam sim to nie dochodzą mi smsy... jak wejde w ustawienia i "wiadomosci na karcie sim" to sms są ale jednak zadnego powiadomienia nie dostaje. jednak one tam sie pokazują po godzinie jak nie po dniu...
patrzyłem ustawienia itp nic nie moge znaleźć.;/

Jak ustawić by wiadomosci nie zapisywały sie na SIM ? albo niech beda na tym SIM ale zeby tablet normalnie odbierał SMS. bo wysyłać moge i dostaje na drugi numer,dzwonic tez moge i odbierac,jednak smsów odbierac nie moge... android 4.0.1 chyba o ile dobrze pamietam...

nazwy tableta nie znam ale to malo wazne chyba bo tu android cos nawala mi się zdaje... a android kazdy ma takie same ustawienia wiec tu nazwa i model tableta jest zbędny... pozdawiam

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

skoro dla ciebie model jest zbędny to zbędna jest też i pomoc nie znając modelu , android na każdym telefonie jest inny, czasem tylko podobne programy ale nie te same do obsługi SMS , system przecież sam nie wysyła smsów !

zacznij od lektury instrukcji obsługi TEGO MODELU

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale to jest tablet !? ma wersje 4.0.1

wiem ze to firma lark;/
to chyba ten; http://sprzedajemy.pl/tablet-lark-ree-me-10-2,4043092

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

znowu zgadujesz, ten nie ma karty sim

zacznij od zmiany softu, prze flashowania ponownego , masz na stronie producenta dla modelu odpowiednie pliki z programem

jak nie ma to sobie poszukaj w necie,

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pobierz apke z gp do sms

jaką apke ? jest jakaś nazwa?

- nie nie zgaduje tylko mowie ze to bardzo podobny do tego z linku, i ten co ona ma to jest na sim mozna włożyć

Opublikowano

Witam dzis sprawdzałem to i jednag go sms nie pomógł rozwiązac problem

DOKŁADNA NAZWA TABLETA:

TABLET LARK FREEME 10.4 IPS 3G

Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...