Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Valaanth

Jaca777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1370472269-U873334.png
Pewnego dnia człowiek o imieniu Azael stworzył zaklęcie, które pozwala podróżować między światami. Wraz z dwojgiem przyjaciół odkrył dziewiczą, piękną i przyjazną krainę – Valaanth. Postanowili opuścić smutny i złośliwy świat, przeprowadzili się tam wraz z żonami i dziećmi. Po równej dekadzie powstało piękne, duże, bogate i zaludnione miasto. Ludzie woleli się nie oddalać od niego: Azael i reszta pomylili się – ów kraina – owszem, była przepiękna, lecz również zabójczo niebezpieczna. Gdy tylko słońce zmierzchało, bramy miasta były natychmiast zamykane – bowiem na zewnątrz czyhały okropne kreatury oraz straszne potwory. Gdy miasto przestało się rozwijać, zlecano krótkie ekspedycje. Odkryto kilka starych ruin, zabytkowych wież, zrujnowanych budynków, wypustoszałych wiosek i przerażających lochów. Większość podróżników nie wracało do miasta – znajdowano ich martwych niedaleko bram, lub po prostu znikali bez śladu.
Przy jednym z zabitych znaleziono tajemnicze pergaminy. Niestety, wszystkie były zaszyfrowane. Wiele czasu zajęło odczytywanie ich, stwierdzono już, że ponad 24 lata badań poszły na marne, gdy jednemu prostakowi, który znalazł w śmieciach notatki udało się złamać zagadkę. Niestety, nikt mu nie wierzył, lecz gdy jeden z najstarszych mędrców usłyszał plotki o kłamliwym psie postanowił jednak dać mu szansę. Wysłuchał go i razem przetłumaczyli zwoje. Opowiadały one o zaginionych skarbach, starożytnych cywilizacjach, o Szmaragdowym Lesie, Drzewie Życia, które się weń znajduje, o tym, że wspierają go poukrywane na całym świecie magiczne kryształy, o tym że bez tego drzewa w Valaanth żadne stworzenie nie przeżyje, i o zagrożeniu Legendarnej Krainy: w notatkach było napisane, że niedługo zajdzie zaćmienie słońca – miał to być czas, gdy tajemniczy Oryx spróbuje odnaleźć i zniszczyć ów kryształy, spalić święty las oraz opanować całą krainę. Od chwili zapisania tych notatek miało to być 64 lata…
Oddano je miejskiemu astronomowi, który przeanalizował wszystkie wskazówki, zbadał położenie słońca, księżyca i innych obiektów, oraz stwierdził, że do zaćmienia pozostaje… Zaledwie kilka miesięcy.

Chętnych do udziału w projekcie - szczególnie budowniczych i programistów - zapraszamy do kontaktu: GG 4900135 / 40364916

708121422388637873334.png

Opublikowano

prezentacja zadowalająca napewno zagram, serwer non premium? Jak tak to nie:)

PS. Reflesh co 24h ty wykonałeś go o 9 minut za wcześnie.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Serwer nie wiemy czy będzie premium czy nie. Wszystko zależy od... decyzji? A tak btw to pozdrawiam moderatora i jego rygorystycznie zasady. Jakby wobec wszystkich tak postępował to byłoby przyjemnie :)

I refresh.

Opublikowano

Nie znalazłem Twojego skype, nie ma go w profilu :\ Jeśli ktoś jest chętny na budowniczego, programiste lub sponsora to niech mi piszę na PW lub na jedno z wymienionych GG.

Opublikowano

Up, mamy pisać do niego czy do ciebie?

Bo jestem chętny na stanowisko programisty, sponsora, budowniczego. Ale obowiązkowo będę musiał mieć opa na serwerzę. -(LoL)-

2 Up lepiej nic nie pisz bo jeszcze bana za 100% dostaniesz....

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

To ja jestem założycielem, właścicielem i inicjatorem projektu :p

Mam nadzieję, że ktoś się skusi, bo ostatnio tak dynamicznie się rozwijamy... ^^

Opublikowano

We trzech przeprowadzili się z rodzinami... Nie uważacie, że raz, szybko z tych rodzin wielkie miasto nie powstanie. No i wystąpi problem na tle genetyczny, bo rodzina, a z czasem to wszyscy tam byliby rodziną, to ze sobą nie może ;_;

Opublikowano

Słuuuchaj... Nie od zawsze patrzono na takie rzeczy. Wiesz, ile kazirodztwa wtedy popełniano? I nie przejmowano się tym, przynajmniej w większości. A poza tym "rodzina" nie oznacza tylko "mama, tata, dzieci", ale mogą być też "wujkowie, ciotki, kuzyni, babcie, dziadkowie"...

Nie zgodzę się z Tobą, wtedy ludzie po zjedzeniu surowego mięsa (a kiedyś to nawet ognia nie było, a mięso też jedzono) nie dostawali białaczek, żółtaczek, sraczek... Najwyżej kończyło się bólem brzucha. Przedstawiłem sprawę jasno, nie zgadzam się z Tobą i podałem argumentację. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

To było w przenośni. Miałem wymieniać wszystkich członków rodziny - ciotkami, babkami, dziadkami, wujami, kuzynami, prababkami, pradziadami...? Chyba nie trzeba tłumaczyć tego jak dzieciom...

Opublikowano

Haha! Mamy już połowę pluginów do alphy! ^^
Jak się postaracie to wrzucę parę screenów! :P

Możliwe że pod koniec czerwca ruszymy z alphą :"D

Opublikowano

Dzisiaj po południu piszę do Youtuberów! :P
Jeśli możecie to składajcie propozycje do kogo pisać ^^

A, jeśli ktoś nie ma gg to niech pisze na skype: xVrath (Jaca, dodaj to w "Kontakt").

Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...