Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M145 i losowanie

Keps™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Mam do dyspozycji ok 1100 foundsów.
Gram Enginerem oraz posiadam Rapida i holograficzny(Wygrany w zrzucie)
Opłaca się zaryzykować, żeby spotkać M145 i czy opłaca się je zakładać do AS-Vala/PP-19?

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Powiem szczerze że M145 jak już to do MP5 choć można było by próbować w AS-VAL lecz jest to broń idealna na krótki/średni niczym FAMAS lecz z mniejszym dmg :)

Opublikowano

Nie, RedDot się świetnie sprawdza. Raz dałem M145 do MP5 z zerowym odrzutem, a i tak trudno było opanować.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up potwierdzam. Też miałem M145 na MP5 i mimo że odrzut na holograficznym jest mały, wręcz znikomy to na M145 odrzut się żwiększa.

M145 dla mechanika nie polecam, natomiast jest idealny do Famasa lub L85A2 :)

Opublikowano

Dyskutujecie jakby miał kupić m145, a tak naprawdę wylosuje bandaże albo ubranie na jeden dzień. Nie ryzyku. Lepiej kup sobie jakąś klamkę, ew. ubranie.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

@up Raczej nie ma

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

Nie, RedDot się świetnie sprawdza. Raz dałem M145 do MP5 z zerowym odrzutem, a i tak trudno było opanować.

Strzelałeś pinezkami na daleki dystans? :D

Jeżeli chcesz specjalnie losować, to nie. Kup coś innego

461151420292002410470.png
Opublikowano

m145 najlepiej się sprawdza do mp5 z wszystkich broni mechanika ;S i osobiście lepiej gra mi się z m145 niż reddotem ... zawsze jak ktoś campi daleko można próbować ściągnąć...

nie losuj ;s stracisz 1k funds i dostaniesz coś na 1 dzień :Dja na około 30 losować nigdy nie dostałem lunetki pustynnej/m145/m145 pustynnej ;s

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...