Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkbuster

skrabix23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, bo został dziś wprowadzony PunkBuster .. Czy on banuje czy tylko kicka graczy jak w wolfie? Bo nie wiem czy używać WarZ SurviveZ czy sb odpuścić i nie dostać bana. I ban jest na postać czy na całe konto?

@Edit

W procesach pojawił mi się proces pbwz_zombie.exe nie wiem czy to czasem nie jest punkbuster.. i podczas gry zabiłem proces i nic się nie stało. Może to obejście? ^^ Ale nie odpale bota póki się nie dowiem czy ban jest na postać czy na całe konto xD

Opublikowano

Jak banują to na całe konto. Bez sensu by było jak np. na postać czy serwer. Postać można usunąć a serwerów jest pierdyliard ;)

Opublikowano

Punkbuster to nie jest jakiś pierwszy lepszy anty-cheat, jest używany min. w BF3, chyba nie myślisz że to obejście :) Jeśli nie szkoda Ci kasy to graj na cheacie, może się uda, ale wiedz że jest bardzo duża(jeśli nie 100%) szansa na bana. P.S. Tak od siebie powiem, nie graj na cheatach, dużo większą satysfakcje masz jak zabijesz 3 osobową grupę sam, bez cheata :)

Opublikowano

TRIV13E wiem, że to nie obejście ale PB w WarZ musi raczkować skoro nie dostałem jeszcze bana :P Może nie wprowadzili tak do końca? ;] Nie biore cheata na zabijanie graczy, tylko żeby trochę się pobawić i pozbierać itemek :)

Opublikowano

Grałem praktycznie od rana. Praktycznie 0 cheatów. Poza 1 wyjątkiem. Zabił mnie "ruski" aimboter, po 30min system wyświetlił jego z nick z potwierdzeniem bana. A jeżeli chodzi o cheaty do WarZ - to je odstaw i naucz się grać bez nich ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

BP nie jest jakimś gównianym antyczitem , używany jest w BF3 i innych bardzo dużych produkcjach i jak widać w tych grach jak pojawi się jakiś hack to po 10-40minutach widać że dostał bana z czego się cieszę :3

Jeżeli ktoś ma dużo pieniążków może sobie grać w WarZ na hackach ale to trzeba pamiętać że leci całe konto

Ps.Jeżeli masz przez steam Kupione to jeszcze więcej wygrywasz :)

Opublikowano

Mam normalnie kluczyk. Póki co bana nie dostałem do dziś nie wyskakiwał mi PunkBuster a teraz mnie kicka, że nie ma z nim połączenia ;/ I raz było coś tam Failture key pack 9003. Miał ktoś takie cuś?

Opublikowano

Tak wiem o tym, ale przed wczoraj jeszcze normalnie wyłączałem proces PB i nie kickało ;/ graliśmy z kumplami całą noc i 0 kicka.. później w dzień wszedłem i zaczęło kickać ;f tylko nwm czemu tak było, że pierw nie kickało a później tak ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...