Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 czerwiec 2013

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis Patchu który wszedł do gry dzisiaj(5 Czerwiec 2013) W grze WarZ

Nowe dodatki

-PunkBuster Anti-Cheat :33
-Dodano niski powrotem ustawienie na "jakość oświetlenia"

-Poprawiono jakość materiału z niektórych przedmiotów w świecie gry.
-Zaktualizowany Zombie AI; zombie nie powinno już chodzić po budynkach.
-Gracze muszą teraz być w klanie przez co najmniej tydzień, zanim będą mogły przekazać do klanu.

Poprawione błędy

-Zaktualizowano FN M240 opis Mag z odpowiednią ilością kul; opis teraz wymienia 10 kul.
-Podczas korzystania z zakresu z NVG włączony będzie teraz zobaczyć krzyżyk.
-Poprawiono kilka tarła, które miały tarło pozycje przerostu.

źródło

http://forums.playwarz.com/index.php?%2Ftopic%2F25162-patch-notes-june-5-2013%2F

Czyli w skrócie mniej bydła z Aim będzie latać i grać się będzie lepiej

PS. Zaczynają w końcu coś robić :3

Opublikowano

W reszcie w WarZ jest porządny Anty Cheat, dzisiaj grałem na paru serwerach i widać poprawki z zombie w campos wchodziły na jeden budynek i zabijały z góry.Teraz tak nie jest można spokojnie lootować :D.

mikolaj1222.png
Opublikowano

A czy ten cheat jest też zabezpieczony na Rei'a lub SurviveZ?

Dzięki bogu na wszystko :3

___

W sumie można zobaczyć że większość serwerów jest pusta albo jest po 1-4 graczy (kilka pierwszych jest FULL)

Kilka osób widziałem że na aim biegali Ale jak zaczynali strzelać to ich wypieprzało z serwera :D

teraz tylko czekać na Patch z pojazdami i naprawą Lagów i już dobrze będzie się grać :D

Opublikowano

Dzięki bogu na wszystko :3

___

W sumie można zobaczyć że większość serwerów jest pusta albo jest po 1-4 graczy (kilka pierwszych jest FULL)

Kilka osób widziałem że na aim biegali Ale jak zaczynali strzelać to ich wypieprzało z serwera :D

teraz tylko czekać na Patch z pojazdami i naprawą Lagów i już dobrze będzie się grać :D

oraz naprawą tych pieprzonych czarnych kwadratów! ani sterowniki, ani nic nie pomaga...

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Jedyny działajacy hack jest od unreala płatny ale działa jeszcze lepiej :3 mozna zabijać z 500m a nie jak wczesniej z 250 :)... W skrócie teraz darmowe hacki beda istniec 2-3 dni i patch a VipHacki działaja ze strzelalem dziś 6 baniek z krugera i ani bana kicka nic :) W skrócie PunkBunkster Suck!

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Jedyny działajacy hack jest od unreala płatny ale działa jeszcze lepiej :3 mozna zabijać z 500m a nie jak wczesniej z 250 :)... W skrócie teraz darmowe hacki beda istniec 2-3 dni i patch a VipHacki działaja ze strzelalem dziś 6 baniek z krugera i ani bana kicka nic :) W skrócie PunkBunkster Suck!

w skrócie Amakuza Suck!

Nie zdajesz sobie sprawy że w PB wystarczy zmiana logów i wszystko jest z mety wykrywalne i lecą bany , ale np graj dalej zobaczymy po jakim czasie dostaniesz bana.

zabijałeś ludzi z 500m ... zaufaj mi że tutaj nie masz czym się chwalić

ps.wiem wiem ze robie ból dupy ale inaczej się nie da :D

Opublikowano

Ja latam na SurviveZ i póki co jest ok xD Tylko nie chce mi pokazywać odległości ludzi i ich szkieletów/3d boxów ;/ wiecie może czemu? :P

@Edit

I przy CAPSLOCKU na uzycie AIMa mi wywala do gory bo tam mam napisy gosci o info ;f kolega tak samo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...