Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

muzyczna strona

Mistake1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ,

Czy muszę mieć licencje żeby zrobić stronę na której będę umieszczał jakieś hity muzyczne , nowości , gatunkowa muzyka , z youtube ? Remixy itd ?

Opublikowano

Dobrze napisany regulamin, w ktorym zamiescisz wzmianke ze sa to tak jakby probki utworow ktore maja zachecic do zakupu oryginalu oraz maja byc usuniete przez osobe sciagajaca w przeciagu 24h i powinno być ok ;)

Opublikowano

Dobrze napisany regulamin, w ktorym zamiescisz wzmianke ze sa to tak jakby probki utworow ktore maja zachecic do zakupu oryginalu oraz maja byc usuniete przez osobe sciagajaca w przeciagu 24h i powinno być ok ;)

Przecież te 24h to jakiś gimbowymysł, bo w prawie nie ma i z tego, co wiem to i wcześniej nie było takiego zapisu.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Przecież te 24h to jakiś gimbowymysł, bo w prawie nie ma i z tego, co wiem to i wcześniej nie było takiego zapisu.

Tak widniało niegdyś na największych forach muzycznych (nie wiem jak teraz to funkcjonuje), co do tego "prawnie" nie upewniałem się.

Opublikowano

Tak widniało niegdyś na największych forach muzycznych (nie wiem jak teraz to funkcjonuje), co do tego "prawnie" nie upewniałem się.

Na stronach wisi i teraz, ale to nie ma ŻADNEGO pokryci prawnego.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

źle zrozumieliście mnie ja nie chce wrzucać muzyki do pobrania, tylko kod z filmem żeby można było obejrzeć na mojej stronie

To nie musisz miec licencji czy coś w tym rodzaju ;)

Opublikowano

Jedziesz tak... instalujesz dajmy na to MyBB w którym w MyCode dodajesz możliwość wstawienia widgetu zippyshare, soundcloud, wrzuta itp....

A w stopeczce piszesz takie coś:

Na stronie nie są przechowywane żadne pliki muzyczne. Mp3 są publikowane przez Użytkowników, administracja nie ponosi w związku z tym żadnej odpowiedzialności.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Jedziesz tak... instalujesz dajmy na to MyBB w którym w MyCode dodajesz możliwość wstawienia widgetu zippyshare, soundcloud, wrzuta itp....

A w stopeczce piszesz takie coś:

Na stronie nie są przechowywane żadne pliki muzyczne. Mp3 są publikowane przez Użytkowników, administracja nie ponosi w związku z tym żadnej odpowiedzialności.

ale mi nie chodzi o wrzucanie na host plików , tylko link do yt i ten film wyświetla mi się na stronie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...