Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]ADC

DERODO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dobrego adc którym można wyccarować gry osobiście mam 6400+ , a na koncie mam takie adc jak Ezreal,Corki,Ashe,Urgot i Sivir , zastanawiałem się na Gravesie co sądzicie ??

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Vayne o wiele lepszA. Jeżeli chcesz carrowac sam lepsza będzie vayne dzięki swoim odskokowi co 3 sekundy i łatwym pozycjonowaniem. Bardzo duży dmg w karę lecz słabo puszuje porownywujAc do Gravesa. True damage i odepchnięcie sprawujaa się wysmienice oraz niewidzialność na Ultimate.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Caitlyn jest zajebistym adc. Kontruje wiele dzięki dużemu zasięgowi aa i Q. Można nią łatwo pozycjonować dzięki E, oraz ma przydatne W (pułapki)

Dobry jest też pasyw dzięki któremu zadajemy x2 obrażeń co 8 strzał. Łatwo jest nią wygrać linie i co za tym idzie wycarrowac gre.

Opublikowano

Racja Caytlin jest dobra. Nie tak dawno grałem mecz i miałem ją jako wroga - wycarowała grę dzięki swojemu DMG i zasięgowi + zaje ulti ale i tak przegrali bo grałem singedem - wiecie przerzut wrogiem i te sprawy :D

Opublikowano

Polecam Miss Fortune, jest za darmo więc możesz ją sprawdzić :)

przydatka pasywka w early, nie trzeba kupować butów

niezły harras z Q

aoe slow

jak się nafeeduje, gg

op ulti, przydatne do teamfightów

na początku mam problemy z maną

łatwo przerwać jej ultimate

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Grałem wszystkimi postaciami , najbardziej mi się pod pasowały MF i Graves , Caitlyn w late jest dosyć słaba dlatego NOPE.

@EDIT

Można zamknąć.

fd9cu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...