Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Karta graficzna

tostyxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.Siemanko,

mam problem mianowicie przez przypadek nogą nacisnołem przycisk od listwy gdzię mam podłączony komputer. I po ponownym uruchominiu komputera w grze combat arms łapią mnie co jakiś czas 1-2 sekundowe ścinki a nie raz wywala z gry tak samo mam z innymi grami Far cry 3 lub need for speed most wanted.

Myśle ze to przez kartę graficzną czy mogło się coś uszkodzić przez to wyłączenie, co mogę z tym zrobić (nię chce isć do informatyka ;x ) Nie mam pojęcia co zrobić mam tak 1 raz komputer ma niecały miesiąc
Karta graficzna GTX 650
proces 3.60 i5 , 8 gb ramu ,windows 7 :)
Opublikowano

Przeniosę do komputerów :) Tam będą bardziej wiedzieć co zrobić. Bo to nie jest w sumie związane dużo z ca, a też z innymi grami i tym bardziej komputerem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

przekaz danych może być uszkodzony stratny przez to miejsce gdzie [przez przypadek nogą nacisnołem przycisk od listwy ]

możesz coś więcej napisać?

Opublikowano

Miałem dosyć podobną sprawe, tylko że u mnie nie lagowało ale wgl. ekranu nie było ( czarny ) jeśli to pomoże Ci jakkolwiek to napisze o co chodzi.

Akcja miała miejsce wieczorkiem kiedy podpinałem nowego tvika w moim pokoju, komputer był w tamtym momencie włączony, nagle bezpiecznik pierdzielnął w listwie i tyle widziałem kompa. Co się okazało? skopało się wejście od oryginalnego wejścia monitora w karcie graficznej. Jedynie co zostało to przełączka :D.

Ale co do twojego problemu wydaje mi się że tu problem tkwi w internecie. Podaj nam swojego speedtesta.

graphic.png
Opublikowano

Może było jakoś spięcie i ci w karcie coś popsuło ? Radziłbym ci iść na jakiś przegląd mimo wszystko bo problem może się powiększyć i dojdzie do tego, że karta do wymiany ;/

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Ściągnij program ATI Tool i przetestuj kartę opcją "scan for artifacts".Będziesz miał również podane temperatury - jeżeli te będą zbyt wysokie (ponad 80'C), to być może, że trzeba przeczyścić chłodzenie (wytrzeć z kurzu, założyć nową pastę termoprzewodzącą).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...