Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client metina nie chce sie uruchomić

Actimelh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

postanowilem pograc ravii .

ale nie chce sie uruchomic client . w menadzerze zadan pojawia sie game.exe ale nic wiecej .

nawet okienko nie wyskoczy

zgodnosc ani administrator nie pomaga .

inne metiny jak diamondmt2 i pandoramt2 mi dzialaja .

zauważyłem , ze metiny ktore maja w sobie metin2.bin sie uruchamiaja normalnie . tylko te ktore nie maja metin2.bin mi nie dzialaja .

tylko maja sam plik np game.exe

zauważyłem , ze metiny ktore maja w sobie metin2.bin sie uruchamiaja normalnie . tylko te ktore nie maja metin2.bin mi nie dzialaja .

tylko maja sam plik np game.exe

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

Opublikowano

"Metin2 na platformie Gameforge Live
Szanowni Gracze,

od dziś "Metin2 Downloader" z naszej strony głównej został zastąpiony programem instalacyjnym platformy Gameforge Live. Umożliwia ona szybki i łatwy dostęp do klientów wszystkich gier Gameforge.

Szczegółowe informacji na temat platformy Gameforge Live i zasad jej funkcjonowania znajdziecie na stronie 

http://gfl.gameforge.com

Wasz Metin2 Team"

Bywalec
Opublikowano

"Metin2 na platformie Gameforge Live

Szanowni Gracze,

od dziś "Metin2 Downloader" z naszej strony głównej został zastąpiony programem instalacyjnym platformy Gameforge Live. Umożliwia ona szybki i łatwy dostęp do klientów wszystkich gier Gameforge.

Szczegółowe informacji na temat platformy Gameforge Live i zasad jej funkcjonowania znajdziecie na stronie 

http://gfl.gameforge.com

Wasz Metin2 Team"

Mu chodzi o Ravię.

IsAmU pisze, że co jakiś czas mają ataki, raz nie działa strona, raz serwer, pobierz clienta ponownie i spróbuj jeszcze raz.

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

wiem , ze tak jest . ale ja mam tak z kazdym clientem ktory ma tylko np game.exe

a jak ma metin2.bin to działa.

pandora mi dziala

diamond tez

ravia nie

alien nie

. client tu nic nie robi . po prostu jakiś błąd jeżeli chodzi o odczyt plików metinexe

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam dokładnie jak ty. Robiłem co tylko się da pobierałem od nowa uruchamiałem jak amd potem Off atywir pobierałem pare razy w innych flerach zainstalowałem i nic..
Klikam i tylko ekran mignie i dupa... pobrałem pare priwów  imetin który nie działa Ascarial też nie potem PandoraMT2 o dziwo działa ale nie przez patcher.
Wie ktoś jak to włączyć ( kilkanaście miesiecy temu mi działało )

(Win 7 64bit)

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...