Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłownia, mały zestaw - allegro, opłaca się ?

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, opłaca się taki zestaw ?

http://allegro.pl/zestaw-premium-52kg-obciazenie-gryfy-hantle-hit-vi-i3269044007.html

to jest najlepszy jaki znalazłem, w tej cenie + to wszystko co jest według mnie bardzo się opłaca, a wy jakie macie zdanie ?

mam też pytanie do "experów" (wiem, że jest tu ich wielu)

opłaca się takie coś w ogóle ?

Mieszkam kawałek od miasta, nie chce mi się chodzić na siłownie, wolę w domu napierdalać, na poczatek kupiłbym coś takiego, później bym zwiększał ilość sprzętu, co powiecie ?

Poza tym kupienie takiego sprzętu za 200-400 zł to lepsze niż wydawanie cały czas kasy na siłke

Opublikowano

Ja bym nie szukał na allegro tylko na stronach przeznaczonych do typowej siłowni. moim zdaniem za 200 zl dostaniesz wieksza oferte , tzn wiecej obciazenia na te hantle. potem lub jutro podesle ci pare linkow na pw

Opublikowano

ja bym sie bal kupowac promocji chujowych, no bo ok, na poczatku masz ciezary ile, 10, 20 kg? ale potem przy 50+ bym sie bal takim gownem cwiczyc, spadnie ci cos na noge, reke, i polamie ;f szukaj na stronach bardziej specjalistycznych i czytaj opinie, bo czesto daja chujowe plastikowe czesci i to sie rozpada

Opublikowano

Polecisz kupić żeliwne ? W tym wypadku jak widać chodzi mu o dobry towar w niskiej cenie, a nie ma co poruwnywać ceny obciążeń butamicznych z żeliwnymi. Żeliwne są wygodniejsze, ale jak nie jesteś jakimś prosiakiem który rzuca hantlami po ścianach po każdej serii i nie zniszczysz butamicznych to na jedno wychodzi. Fakt obciążenia jest mało, tyle kg na np. martwy to nawet nie poczujesz ciężaru, no ale wybór należy i tak do Ciebie. A jeszcze co do tego czy bardziej opłaca się piwnica czy siłka to nie da się tego porównać, w piwni jesteś uzależniony od tego co masz, na siłce masz maszyny za gruby hajs, no i dupeczki chodzą na siłkę, nie zapominaj o tym.

1367691812-U475005.png

Opublikowano

@ UP : Gryfu prostego do sztangi nie ma . Co do pierwszego linku mam podobne, i przy 50 kg na łape trzymają się bez problemu ( nie że tyle podnoszę, tyle nałożyłem ). No ale to wiadomo mała powierzchnia, z gryfem prostym pod sztangę może być różnie.

1367691812-U475005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...