Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki champion

bosyboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się czy kupić runy, czy może jakiegoś junglera. Oto moje postacie:]nampcv.png

Nie wiem czy mam kupić jakąś postać do tych np. jakiegoś junglera, zastanawiam się nad shenem (ale często banowany) lee sinem (chyba rzadko banowany) rammus (praktycznie wcale nie banowany). Czy może od razu kupić runy, jeżeli tak to jakie.

Dodam że mam 26 lvl zaczynam grać drafty, i chce się troche na rankedy przygotować. jak narazie mam 3,5k ip.

Z góry dziękuję za wszystkie rady.

Opublikowano

Myślę , ze kupuj chmpiononów do lvl 30 i w 30 lvl zacznij kupować runy. Ale zanim zaczniesz grać rankedy kup wszystkie runy , na draftach ludzie nie maja runek więc spokojnie.

Kupił bym na twoim miejscu Lee Sina z tych 3 wymienionych

Dobra jungla

Dobry solo top

AoE

Lifesteal

Shield

Fajny ult który pomaga uciec całej druzynie

No i dobry escape system

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Kupuj champy, żeby jakby co mieć wybór. Najbardziej polecam ci uniwersalne które nadają się na każdą pozycję (Np. Lee Sin: Kozak w Jungli, Mistrz SoloTopu, Hard na midzie, zajebisty support)

Opublikowano

Kup runy.

Najlepiej najbardziej uniwersalne pod AD oraz Ap.

Nie sugeruj sie innymi.

Na 27 lvla połowa ma runy, a uwiesz mi dobre runy dużo pomagają.

Wymainuj jedną postać i tylko nią graj

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...