Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EDB SZYBKO

Gnabry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Masz na nadgarstku zaczerwienioną bolącą i ropiejącą ranę po usunięciu sporej drzazgi. Jakie czynności możesz wykonywać, aby przyśpieszyć jej zagojenie?

2. W jakich przypadkach ukąszenia i użądlenia stanowią dla każdego poważne zagrożenie dla życia?(4 przypadki)

3. Jakie zachowania człowieka mogą powodować agresję zwierząt?

4. Po wejściu do mieszkania kuzynki ogrzewanego piecykiem gazowym zauważasz, że ma ona zaburzenia widzenia i oddychania, a ponadto jest bardzo senna. Jak postąpisz w tej sytuacji?

5. Wracając z kolegą do domu drogą nad jeziorem zauważacie w wodzie człowieka, który ewidentnie się topi. Ty i kolega nie potraficie pływać. Czy możecie mu jakoś pomóc?

SZYBKO SZYBKO KURWA, BO TO NA JUTRO!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

1. posypać solą

2. w przypadku upierdolenia wiecej niz 1 szerszenia, w przypadku zakażenia ukąszenia, w przypadku dużej ilości jadu wstrzykniętego przez jakiegoś gówniaka, w przypadku nie wiem

3. krzyczenie na zwierzęta, przemoc w stosunku do nich.

4. dzwonie po pogotowie gazowe oraz każe wyjść kuzynce z domu.

5. motywować go okrzykami, ew jakiegoś patyka mu podac

xD

niestety aczkolwiek musza ją zadowolić :<

Opublikowano

Nejone, twoje odpowiedzi na pewno mojej nauczycielki nie zadowolą, proszę rozwiń swoją wypowiedź.

Dobra sam se zrobiłem kurwa, nieroby.

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...