Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Słuchawki do gry w MW2.

Harse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci tak ja nie widzę sensu kupowania jakiś drogich słuchawek.

Bo to i tak dłużej różnicy nie robi.Sam to testowałem grałem na dobrych i złych słuchawkach i kolosalnej różnicy nie ma.

Poza tym słuchawki przydają się tylko jak grasz w FFA,bo w innych trybach słyszysz też kroki swoim kompanów z drużyny.

Więc ja ci polecam kupić jakieś zwykłe słuchawki za około 100-150zł,a kupić sobie jakąś bardzo dobrą myszkę.Bo myszka bardziej się przydaję niż słuchawki.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Myślę że fatality od creative jest najlepszy , nie ma sensu więcej dawać bo dźwięk jest wystarczający do optymalnego grania.

Opublikowano

w Fatal1ty za dużo basu, do gier sluchawki powinny mieć bardzo mało basu, zeby dzwiek byl bardziej "płaski". Wtedy wiecej slyszysz. Ale Fatal1ty tez nie sa zle, wiec mozesz kupowac.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Nie podałeś przedziału cenowego. Dobre do 200 zł to Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha albo Sigma, są też nowe lepsze modele. Wystarczyły mi na 2000 godzin gry.

Z takich bardziej polecam profesjonalnych Sennheiser'y są to słuchawki typowo muzyczne, brak tam jakichś FOR PRO GAMERS jednak mają dużo bardziej przestrzenny dźwięk niż np., F4tality, które są już mocno przereklamowane. Jak dla mnie pałąk niewygodny i za ciasny ale cóż może dlatego że przesiadłem się na nie z dużo lepszego Sound blastera? Ogólnie zawiodłem się na Creativach że padają tak szybko. Jeżeli chodzi o słuchawki firmy Razer to nie mam wyrobionej opini. Jeśli mam wydać 500 zł na słuchawki które nie różnią się wiele od przereklamowanych Fatality to nie jest to opłacalne. Ale cóż może kiedyś gdy będe sławny i bogaty? Kto wie... Tego dowiemy się wkrótce. [błyskotliwi wiedzą z jakiej gry ten tekst na końcu]

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...