Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Mentora do PPA

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Szukam mistrza, który by nauczył mnie podstaw PPA. Nie chcę zarabiać kokosów, wiem, że do wszystkiego trzeba dojsc ciężką pracą.

Mam 18 lat, jestem dojrzały. Posiadam mnóstwo wolnego czasu, internet 6mb/s jeżeli jest to potrzebne.

Będę się rejestrował z reflinków, proszę tylko i wyłącznie o poważne oferty ponieważ chcę się nauczyć :)

skpUo.png

Opublikowano

Ciekaw jestem czy Ci u góry serio Ci pomogą, czy tylko lecą na refa.

Bawię się trochę w PPA i miałbym czas Ci pomóc, może i sam bym do tego wrócił bo mam lenia ale nie będę się wpierdalał skoro dostałeś tyle poważnych propozycji :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Up a po komus ref jak nic sie z niego nie zarabia jak dana osoba ma 0pobran? Pierw sie kogoś uczy a reff to podstawa kazdy mentor ci to powie..

Żeby ludzie się rejestrowali i ,kiedyś może by zarabiali bynajmniej ja tak robiłem z czego 1/4 moich refów coś zarabia.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Up a po komus ref jak nic sie z niego nie zarabia jak dana osoba ma 0pobran? Pierw sie kogoś uczy a reff to podstawa kazdy mentor ci to powie..

Ref to podstawa? A to już za darmo pomóc nie można? Żałosne

Opublikowano

Baby widać malo sie znasz kazdy mentor HAUKA,Adreon wymaga refa

No i co z tego? Bo kurwa chcą 10% zarobków kolesia to wymagają refa. Wyobraź sobie, że niektórzy pomagają za darmo.

@UP jeśli Twoja pomoc polega na wysłaniu paczki tutoriali (zapewne z internetu) to powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...