Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Książka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio czytam sobie powolutku tom za tomem "Gone Zniknęli" Michaela Granta. Książkę szczerze polecam. Zastanawiam się jaką sobie później poczytać książkę. Ważne, aby była ciekawa i niezbyt poważna, bo takie nudzą. Dobrze by było jak by była młodzieżowa, choć nie koniecznie. Najważniejsze jak już wcześniej wspomniałem, aby była ciekawa. Lubię fantastykę współczesną, science-fiction, przygodowe, apokaliptystyczne/postapokaliptystyczne, horrory, sensacyjne, książki z wątkiem magii, ale współczesne, za to nie lubię sredniowiecznych/ sredniowiecznych magicznych, kryminałów, dramatów, thrillerów, historycznych oraz średnio przepadam za romansami. Może być o życiu codziennym, aby nie z wątkiem dramatu bo jestem bardzo wrażliwy i nie trawie smutnych książek. Nie podawajcie: lektur, książek dla podstawówki i książek dla dziewczyn (pamiętniczków sryczków, romansów i innych gówien). Możecie napisać z tych rodzajów co nie lubię, ale jak jest naprawdę b.bardzo dobra i niesamowicie wyciągająca.

Opublikowano

przygodowe, apokaliptystyczne/postapokaliptystyczne,

Serdecznie polecam ci sagę Mroczna Wieża Stephena Kinga.

Coś niesamowitego ^_^

Oczywiście jest sporo tej lektury, ale zapewniam cię, że nie będziesz żałować kiedy dotrzesz już do końca.

58815786.jpg

Opublikowano

harego potera obejjzyj to samo :D

Po pierwsze to wole czytać książki niż oglądać filmy, bo książki są dokładniejsze. Po drugie nie proponuj mi takiego badziewia jak harry potter. Nie lubię książek typu harry potter (pisałem w pierwszym poście). Tu pada pytanie czy czytałeś w ogóle? Tak czytałem i po przeczytaniu pierwszej części odechciało mi kolejnych części czytać.

Czekam na kolejne propozycje.

Opublikowano

nowa książka The World War-z czy jakoś tak, podobno rządzi

Metro i całe uniwersum CAŁE <3

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Metro oraz

Saga Mroczna Wieża

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Metro, Metro i jeszcze raz Metro :D książka potrafi wciągnąć niesamowicie do tego bardzo pobudza wyobraźnię (pewnie tylko ja mam taką banię ale jak to czytałem to czułem się jak we śnie widząc cały obraz oczami bohatera)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Czytałam 'Gone: Zniknęli'. ;x Nawet mam kupioną część pierwszą. Ja Ci polecam 'Zwiadowców'. Jest 12 ksiąg, każda świetnie napisana. :P Sama wczoraj zaczęłam od nowa czytać, bo po prostu nie mogę wyobrazić sobie lepszej przygody. :) Przeczytaj, a nie pożałujesz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...