Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mod na gre z kolegą przez ,,Open to LAN'' na hamachi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie czy istnieje modyfikacja która ,,łączy open to lan z siecią hamachi'' ?

Chodzi mi o to że np mo creatures nie ma na bukkita, a ja chciałbym pograć z kolegami na modach nie dostępnymi na bukkit i pomyślałem o lan. (oczywiście koledzy mieliby ten .minecraft co ja)

A może są jakieś inne sposoby?

Opublikowano

A na PingwinPacku2 jest coś takiego że open to lan działa przez hamachi z tego co wiem.

A i wielu z was widziało pewnie serie multiego ,,creatures craft'' jakoś mają tam mo creatures.

@up Jest taki silnik?

Opublikowano

@up

Creatures Craft jest na MCPC postawione, czyli alternatywie bukkita, na MPCForum w dziale tutoriale jest tutorial "Jak wgrać mody na bukkit"

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Możesz sie tekkitem pobawić ponieważ myśle że to będzie lepsze rozwiązanie niż zabawa w OPEN TO LAN przez hamachi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

"Sieć lokalna (ang. LAN – Local Area Network) – sieć komputerowa łącząca komputery na określonym obszarze takim jak blok, szkoła, laboratorium, czy też biuro. Główne różnice LAN, w porównaniu z siecią WAN, to m.in. wyższy wskaźnik transferu danych, czy też mniejszy obszar geograficzny."

Abyście mogli grać przez LAN musicie być wpięci do tej samej karty sieciowej / routera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...