Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe g*wno

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Uwaga, kosmiczni piloci!

Najwyższy stopień alarmu. NAJWYŻSZY STOPIEŃ ALARMU! Trwa ostrzał wszystkich niskich sektorów firmy. Gigantyczny statek-matka obcych "Hitac 2.0" przebija się przez nasze linie obronne, nie zważając na straty. Wielu pilotów zginęło, kończą się surowce… tarcze ochronne zawodzą, niezależnie od naszych starań… Nie wiemy, jak długo jeszcze wytrzymamy. Halo … Słyszy mnie ktoś…? Na pomoc!!!!“

Kilka godzin temu nasze systemy alarmowe przechwyciły tę wiadomość. Tylko najlepsi piloci galaktyki mogą nas uratować! Obcy wycofają się dopiero wtedy, gdy pokonacie miniony statku-matki. Zniszczcie je i odnajdźcie litery słowa "DarkOrbit". Zbierzcie je wszystkie, a w zamian otrzymacie nagrodę w postaci cennych kapsułek.

Możecie zamienić swoje kapsułki na losy dwóch rozmaitych loterii bezpośrednio na stronie uridium. Oczekują Was unikalne premie, używane w grze jak np. w pełni wyposażone lasery LF4 i 1 milion uridium!
Weźcie udział i wygrajcie super osprzęt do swoich komputerów!
Akcja trwa od 7 czerwca do 21 czerwca 2013. Mamy dla was również inne ulubione akcje, takie jak Kontrola sektora, Kosmiczna piłka, Wrota inwazyjne oraz Infiltracja. Jeżeli chcecie wziąć udział, nie przegapcie ich! Warunki uczestnictwa i dokładne terminy akcji znajdziecie w dziale FAQ.

Proszę bardzo dlatego dziś z rana DO świrowało.

1.jpg

Opublikowano

Wcale nie nowe ten event już chyba będzie 3 raz w historii DarkOrbit lecz i tak ten event jest lekko mówiąc do dupy. Ciekawe kto tym razem kupi kapsułki a jeszcze bardziej mnie ciekawi kto wygra ktoś kto kupił 500 kapsułek za 5000zł czy kto kto kupił 2 kapsułki za 5zł :)

jp8p35.png
Opublikowano

Kurwa i znowu boty off przez jakieś gówno ;(

@edit z kont masz info ?? :D

skąd*

oficjalne forum

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Wcale nie nowe ten event już chyba będzie 3 raz w historii DarkOrbit lecz i tak ten event jest lekko mówiąc do dupy. Ciekawe kto tym razem kupi kapsułki a jeszcze bardziej mnie ciekawi kto wygra ktoś kto kupił 500 kapsułek za 5000zł czy kto kto kupił 2 kapsułki za 5zł :)

Akorat ja kupilem 500 i zaplacilem 200 euro 50 k rsb 200 emp ammo 1,5 mln i takie tam gowna ale konto poszlo za 7 dyszek

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

@UP

Hitace już wcześniej były ze 2-3 razy , sam dokładnie nie pamiętam

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

wygrałem na tym 15 lf4 za kapsy nic nie płaciłem

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Ile będzie kosztowało to?

I ile opłaca się tak kupić i czy warto, bo mogę maks 30zł wydać sms'em więcej zamiaru nie mam wydawać, chyba by mnie pojebało na bugpoint wydawać o.O

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

ja wymieniłem 11 kapsułek kilka dni się bawiłem ale się opłaciło

10 bo2 na 16 lvl w ostatnim evencie tego typu dostałem

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

fhumvy.jpg

I znów będą lagi .

A były Hitac 2.0 ?
A bo myslałem ze był jakis wiesz 1.0 a teraz doszedł nowy 2.0

Tak był 2.0

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Mam pytanie gdzie można zdobyć te kapsułki poza kupnem?

Zniszczyć hitac, który jak wlecisz w niego bije po jakieś 200k + rakiety spowalniające. Nie raz bot wyłożył się na nim...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...