Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie moge sie zalogowac do battleloga!

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie, wspomnę, że mam wersję beta origina, mozecie dac linka do polskiego supportu, zebym sie mogl bezposrednio z nimi skontaktowac?

Opublikowano

To napisz do nich lub zadzwon . Osobiscie ci radze zadzwonic bo jezeli napiszesz do nich emaila odp dostaniesz po 2 dniach albo dluzej . Ja tez mialem problem z zalogowaniem bo podalem zla date . I musialem dzwonic .

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

No wiesz ja szczerze to mam 16 a mam glos na 20 + to mi uwiezyli ze jestem pelnoletni nie wiem jak ty .

Opublikowano

Nie . Ale musisz miec przekonujacy glos :) Tak jak to ja mam . MAm 16 lat a glos na 20 lat :) Jesli nie masz az takiego glosu hmm. popros jakiegos doroslego kolege lub rodzica . Bo czekac miesiac na pomoc to wiesz . Rozwiazaniem jest tak ze czat online . Ale tam wymagany jest jezyk angielski .

Opublikowano

Jezyk angielski nie jest dla mnie duzym problemem, dasz linka do tego czatu? plis, bede wdzieczny :)

Czy to beda polacy?

NIe . To bedzie anglielski doradca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...