Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest to możliwe?

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odblokowanie telefonu, włączenie aplikacji aparat, i naciśnięcie na przycisk na ekranie troche trwa, dlatego zadam pytanie: -

czy jest możliwe, aby po naciśnięciu na przycisk odblokowanie/zablokowania telefonu lub fizyczny home, aparat się uruchomił i automatycznie zrobił zdjęcie?

Jest jakaś aplikacja, czy coś w tym stylu?

Opublikowano

Jedyne, co mógłbyś ustawić to jakiś hotkey na aparat. Z tego, co wiem nie ma możliwości aby przy zablokowanym telefonie, po naciśnięciu jednego klawisza, zrobić zdjęcie. Jeszcze mógłbyś podać model urządzenia, ale wątpię, że takie coś w ogóle istnieje.

Opublikowano

co to jest ten Hotkey?

Mój telefon to samsung galaxy ace 2.

Może jest możliwość po wgraniu roota, czy czegoś tam

Opublikowano

Na androidzie jelly bean (4.2) mam taką opcję, że na jednym z ekranów po odblokowaniu od razu włącza się aparat. Na ace 2 też masz/możesz mieć jelly.

Edit: zaznaczam, że mam czysty system i nie wiem jak to wyglądać może z ewentualną samsungową nakładką

#don't care

Opublikowano

Niektóre aplikację wymagają od ciebie tego, że w każdej chwili mogą zrobić ci zdjęcie. Jest to napisane przy instalowania aplikacji, następnym razem radzę to czytać....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Niektóre aplikację wymagają od ciebie tego, że w każdej chwili mogą zrobić ci zdjęcie. Jest to napisane przy instalowania aplikacji, następnym razem radzę to czytać....

nie za bardzo cie rozumiem

Na androidzie jelly bean (4.2) mam taką opcję, że na jednym z ekranów po odblokowaniu od razu włącza się aparat. Na ace 2 też masz/możesz mieć jelly.

mam jelly beana, zaaktualizowałem sobie system. Nie wiem jak można odblokować jeden ekran.. Chyba wiem o co ci chodzi, ale to włącza aparat, a nie robi zdjęcie :(

Opublikowano

mam jelly beana, zaaktualizowałem sobie system. Nie wiem jak można odblokować jeden ekran.. Chyba wiem o co ci chodzi, ale to włącza aparat, a nie robi zdjęcie :(

No tak, to tylko włącza aparat. Są takie aplikacje (np. QuickShot HD Camera, USpyCam), które pozwalają na robienie zdjęc z poziomu ekranu poprzez kliknięcie ikonki na "pulpicie" (nie musisz wtedy uruchamiać aparatu). Minusem jest, że nie masz podglądu obszaru, którego zdjęcie robisz. No i trzeba sobie telefon odblokować samemu :P

Innego rozwiązania znaleźć nie potrafię, nigdy się nad tym nie zastanawiałam specjalnie.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...