Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto ogarnia prawo jazdy AM ? Ile to kosztuje, jak to dziala ?

MeeToo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie w mieście AM kosztuje 750zł + egzamin, a jak działa? Masz uprawnienia na pojazdy o pojemności do 50cm3.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

lepiej nie zdawać i jeździć na farcie a jak Cie złapią to mandat 500 zł niż zdać i niech Cie nie złapia i stracisz 700 zł. Pzdr. Karta kosztowała raptem 10 zł a tu AM, j*bne państwo tylko kase ściąga na tym.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Prawko am kosztuje 170zl i mozesz jeździć pojazdami do 49.9 ccm ale nie opłaca sie bo dokładajac troche mozesz zrobic prawko a (jak masz ukończone 16) i jeździć do 125ccm ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

I dobrze ze to wprowadzili, przy najmniej jakaś selekcja jest prowadzących kible

Do tego większość tych gimboskuterowców nie ma zielonego pojęcia o przepisach ruchu drogowego.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Szczerze to zdawałem uprawnienia na motorower za czasu ,,Karty motorowerowej" i wtedy kosztowało mnie to 100 zł. Teraz z tego co wiem są różne koszty egzaminów ( nie wiem gdzie to czytałem ale podobno cena wynosi 500 zł, ale pewien nie jestem) + oczywiście wyrobienie plakietki uprawnienia 100 i jeszcze badania.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Dzieki wam do zamkniecia, w moim miescie z badaniami odbiorem egzaminem itp razem wynosi 549,50zl.

Szczerze to wole to zdac i nie placic mandatow po 500zl bo to nie wielka roznica, a wole byc spokojny i przynajmniej znac znaki itp. Nie chce sie tak szybko zabic :D.

PS: Mam 14 lat, nie mam +18.

Opublikowano

To poczekaj do 16 roku życia, bo AM teraz nie opłaca się robić ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A w szkole nie masz karty motorowerowej bezpłatnej? Ja kiedyś jak zdawałem to za free miałem, jak skończysz 18 to nie trzeba tego mieć tylko na dowód ,ale wtedy to już lepiej samochodem jeździć. ;)

Admin Cienia
Opublikowano

To chyba zależy od szkoły, u mnie tylko rowerową można było wyrobić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A w szkole nie masz karty motorowerowej bezpłatnej? Ja kiedyś jak zdawałem to za free miałem, jak skończysz 18 to nie trzeba tego mieć tylko na dowód ,ale wtedy to już lepiej samochodem jeździć. ;)

To chyba zależy od szkoły, u mnie tylko rowerową można było wyrobić.

Nowe przepisy są i nie ma już tak lekko, że w szkole za piękne oczy wystawiali karty. :)

Autor poprosił o zamknięcie, tak wiec kłódeczka.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...