Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Latin America

I'mCheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcę przenieść mojego smurfa z EUW właśnie na nowe serwery Latin America, żeby potestować niektóre champy.

I tu moje pytanie: Na który lepiej się przenieść? LA North czy South? Chodzi mi głównie ping, na którym będzie mniejszy?

Opublikowano

Te serwery są mniej więcej równo daleko położone od Polski. Nie podałeś nam swojego miejsca zamieszkania (mówiąc mam na myśli w jakim kraju mieszkasz obecnie), szacując że jednak w Polsce to pingi nie będą zbyt zróżnicowane. Poleciłbym jednak North'a, z powodu mniejszej ilości Brazylijskich graczy grających Mordekaiserami, chociaż w zasadzie oba serwery będą podobne.

Opublikowano

Na innym forum był news w którym gracz mieszkał w nowym yourku i na Karin america miał mniejszy ping na nourth i to o 30. Czyli jak on miał mniejszy to i ty powinieneś.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...