Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym Careeowac rankedy?

VirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ tak wiem że zły dział , pomyłka xD

Witam , mam problem gdyż grając rankedy mimo iż staram się w jakimś stopniu pomagać teemowi to i tak przegrywamy ponieważ któraś osoba z teamu popełnią błąd np. wychodzi sama na linie czy też idzie do jungli wtedy gdy mam tf.

Więc biorąc pod uwage to że czasem trzeba samemu wygrać grę chciałbym abyście rozważyli która postać jest najbardziej przydatna w late.

W Early nie musi być za spycjalnie mocna , ważne aby dużo robiła w teamfightach.

Na co mi się zda nafeedowana postać lecz bezużyteczna? Dlatego doradźcie mi która postać jest dobra na rankedy aby starać się jakoś te rankedy wycare'owac. Moge grać obojętnie na jakiej pozycji ( oprócz supp bo supp nie wygra gry ) i być jak nabardziej użyteczny dla teamu.

Mój zbiór postaci.

1370440590-U781175.jpg

Dzięki.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

30lvl i tak mało postaci ? o.O

Co do tematu to support może wycarrować gre jednak wy w brązie tego nie rozumiecie. Dobry support=gg. No chyba że masz strasznie niedojebanego adc.

Każda postać jest na swój sposób dobra. Jezeli chcesz carrowac to grac junglerem np. jaxem. Jak umiesz junglowac to zgangujesz te kilka razy w early, nałapiecie kilka killi dzięki czemu twoja drużyna zyska przewage nad przeciwnikiem i wygracie.

Pamiętaj że rzeczą najważniejszą jest nie wyzywać innych o to jakie błędy popełniają czy feedują ponieważ to jest głowną przyczyną lose. Bądź zawsze pozytywnie nastawiony, wystarczy jeden błąd z strony przeciwnika w late np. złapanie takiego adc w jungli, potem szybko zorganizować tf'a którego powinniscie wygrać dzięki przewadze i w ciągu tej ponad minuty można skończyc gre.

Opublikowano

Z tych co posiadasz to Nasus. Nafarmiony sam wycarrujesz nawet 4 idiotów.

A z tych co jeszcze nie posiadasz to polecam Cassiopeie - tons of damage, w dobrych rękach staje się maszyną do zabijania/carrowania gier.

Opublikowano

Cho Gath, Nasus, Xin, Irelia.

Graj tymi postaciami na top/junglę, a jeśli ogarniasz to lajtowo wygrasz.

Jeszcze zapytam, w jakiej jesteś lidze?

279981407253602336505.png
Opublikowano

Cho Gath, Nasus, Xin, Irelia.

Graj tymi postaciami na top/junglę, a jeśli ogarniasz to lajtowo wygrasz.

Jeszcze zapytam, w jakiej jesteś lidze?

Każdą postać którą mam mam wymasterowaną. Nie gram tak że kupuje kilka postaci i gram ciągle innymi , opanowuję postać do perfekcji i wtedy przykładowo kupuje nową i znowu ją masteruje ^^

Z Bronze II spadłem do III , były szanse na awanse lecz jednak niewykorzystane pozytywnie.

Lecz zaczne może grać duo rankedy z koleżanką bo nigdy nie wiadomo co się trafi w teamie czy afker czy raczej jakiś troll co idzie np adc na topa z czego później wychodzi że offtank go pożera. Teraz jak już mam większy arsenał to patrze na picki enemy żeby spróbować coś skontrować

Rozważałbym fiddle na jungle ponieważ ma dosyć niezłe ganki z ulta jeżeli enemy nie ma dużo CC.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Masz Twisted Fate, najlatwiej sie tym gry robi gdzies tam u Ciebie, masz stuna, slowa, nie bedziesz mogl narzekac na brak many, ult do roamowania swietny, latwo sie farmi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...