Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja]Moderatorzy

KimJongUn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o modach na MPC?

Według mnie 90% z nich to totalne tłumoki próbujący zabłysnąć i znaczyć coś więcej, zaznaczam próbujący bo zaimponować to oni mogą gimbusom którzy będą chcieli oblizać ich tłuste dupska wzamian za -5%

Forum jest spoko tylko moderatorzy KURWY

Pozdro dla Gamusia jeden z niewielu, ogarniający i naprawdę normalny mod

Opublikowano

przecież na tym forum to tylko gimbusy siedzą

w moderacji jest wielu 13 latków i młodszych

trudno spotkać tu osobe mającą więcej niż 17 lat

Opublikowano

GM mają wiek 15-16 , śmiech kurwa na sali . Min 18 lat .

True kiedys byłem za tym że wiek niema znaczenia liczy sie mentalność i dojrzałość umysłowa , jak widać myliłem się :D

UWAGA WBIL ISTNY DIABEL PRO ELO ELO MENTOR WSZYSTKICH MODUFFF ZARAZ POLECA WARNY TYLKO PIERW MUSI PRZECZYTAC PORADNIK JAK TO ZROBIC

Opublikowano

True kiedys byłem za tym że wiek niema znaczenia liczy sie mentalność i dojrzałość umysłowa , jak widać myliłem się :D

UWAGA WBIL ISTNY DIABEL PRO ELO ELO MENTOR WSZYSTKICH MODUFFF ZARAZ POLECA WARNY TYLKO PIERW MUSI PRZECZYTAC PORADNIK JAK TO ZROBIC

haha , rozbawił mnie ten noobski film Jak dostać bana na mpc > Co za debil i ułop to robił > Jeszcze AdBloka posiada który jest zablokowany hahah :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...