Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Zestaw komandosów - co zmienia ?

Marcio199801

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , jestem zainteresowany kupnem Zestawu komandosów , ale chce wiedzieć co zmienia , czy mowe , wygląd to na pewno i chce wiedziec czy to oplacalne

Opublikowano

Nie polecam. Są to zwyczajne skiny komandosów które są dostępne w sklepie + chamiony.. Dodatkowo niektóre z tych skinów są poprostu słabe. Popatrz np. na commando lux. Co to kurwa jest ? :O Jeśli podoba ci sie konkretny skin to poprostu go kup bo w tym zestawie jak dla mnie nie ma nic ciekawego . Jeśli nie masz żadnego z champ. i skórek to możesz na tym oszczędzić jakieś 800 rp. Ale to i tak nie opłacalne płacić za championów za RP.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dokladnie zgadzam sie z wszystkimi wypowiedziami, te skiny sa po prostu marne... Lepiej kupowac pojedyncze, ktore Ci sie po prostu podobaja. Wg mnie te pakiety w ogole sie nie oplacaja, ale to tylko moja opinia. :)

Opublikowano

Wygląd, byćmoże lekkie zmiany poruszania się u niektórych. Oprócz tego z tego co pamiętam każdy z Komando Skinów otrzymuje o jeden dmg mniejszy od pasywa leony (redukcja obrażeń od słońca z powodu okularów przeciwsłonecznych).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...