Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytane] Wysłanie SMS za 24zł na Jtiger

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wiesz że będziesz grać snajperem i że wgl będziesz grać to tak, jak ci coś zostanie to możesz też kupić jakiś pistolet ( albo MP-443 albo M1911

LOL

Opublikowano

Saiga to syf :) Ja mam Jtiger i jest świetny ale nie na duży dystans ;/ Dokupilem m95 i kosa z Double Slotem ładna na omanie :)

Jak walczysz na średnie odległości to syf, ale jak grasz snajperem i na przykład na Sharqi Rush chcesz wejść do tego wieżowca TV to Saiga jest pro :D Na bliskie odległości zabijasz wszystko, co napotkasz :D

Topic: JTiger się opyla ale L96 ma troszkę dziwny bulletdrop, ale jak ogarniesz to kosisz na średnie odległości :D Pamiętaj też że L96 nie pokampisz :D

Opublikowano

Jak walczysz na średnie odległości to syf, ale jak grasz snajperem i na przykład na Sharqi Rush chcesz wejść do tego wieżowca TV to Saiga jest pro :D Na bliskie odległości zabijasz wszystko, co napotkasz :D

Topic: JTiger się opyla ale L96 ma troszkę dziwny bulletdrop, ale jak ogarniesz to kosisz na średnie odległości :D Pamiętaj też że L96 nie pokampisz :D

czemu z L96 nie pokampi zrobi to i to lepiej niż z m95 bo nie dość że szybciej celuje to jak sie ładnie wyczuję tą broń to można koxić i kampić

Opublikowano

Ja z l96 potrafie skampić tak 25/3 na OMANIE na budynku koło C / dźwigu. Z M95 zabijam mniej osób bo jest wolniejsze i jeśli nie trafie w glowe to lipa bo gośc sie schowa i uj :)

Opublikowano

Ja latam z M95 nawet daje rade ale troche za wolna.

Przeczytaj pierwszy post. Teraz swój. Potem znów pierwszy. I znowu swój. Co ma piernik do wiatraka?

Myślę, że autor otrzymał już odpowiedź, a jeśli nie:

Opłaca się, jeśli wiesz, że będziesz umiał nią grać. Jeżeli nie grałeś dotąd agresywnie, to na start lepszy będzie pakiet z M24. JTiger opłaca się też brać dla strzelby (w razie gdyby znudziła ci się snajperka ;)). Potem możesz brać pakiet z M95, double slot i kosisz.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...