Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Microvolts Boss hack.

p00x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko z tej strony p00x. Chciałbym w tym krótkim temacie zadać jedno pytanie odnośnie boss hacka.
Więc tak: Boss hack jest to hack, na którym bardzo mi zależy jednak mi nie działa.

[PYTANIE] Czy na windows 7 64bit będzie on działał? Próbowałem już [chyba] wszystkiego np. Metody Full Bypass, tego z injectem itd. Nic nie działa T_T

Jeżeli ktoś wie w czym problem proszę o szybką odpowiedź i pomoc z tym hackiem, jak już pisałem up. bardzo mi na tym zależy. ;)

Czekam na wasze komentarze, mam nadzieje, że pomożecie.

Pozdrawiam: p00xik :)

Opublikowano

Upewnij się czy jeśli używasz metody z injectorem to:

Czy uruchamiasz injector jako administrator.

Czy omijasz zielony adres.

Jeśli na pewno to robisz a xtrap dalej wykrywa hacka to nikt ci nie pomoże.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Tak uruchamiam jako administrator. A zielony adres to chodzi Ci w Cheat Engine? Bo nie ogarniam.
Metodą injectu mi wykrywa xtrap po tym jak włączę CE, metodą Full Bypass: Micro się wyłącza po 20-30 sec.

Jeśli ten zielony adres to w CE to omijam, jeśli gdzieś indziej to napisz i wyjaśnij.

Opublikowano

Daj prawym na "injector.exe" potem właściwości wybierz zakadke zgodność daj ptaszka w trybie zgodności i w uruchom jako administrator tez daj ptaszka. Jak to nie zadziała to musisz coś źle robić.

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...