Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką serie z minecrafta nagrać?

NajcikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Macie może jakieś pomysły na serie z singla minecrafta?

Co byście najchętniej oglądali?

Co myślicie o serii hardcore?

Z góry dziękuje za odpowiedz.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nagrywaj coś oryginalnego, nie musisz akurat Minecrafta, sam nagrywam i jest coraz ciężej. (730 subów od grudnia 2012r.)

Polecam jakąś serię SinglePlayer z modyfikacjami! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Powiem tyle, że nagrywając Minecrafta nie da się wybić (jeżeli o to Ci chodzi). Dużo tego, więc zastanów się, co widzisz najrzadziej.

Ja osobiście zobaczyłbym coś jak "Przygody z Minecraft" Od JJay'a lub coś tam o Herobrine od Qusima.

Nie opłaca się robić Let's playa typu "Dziś spróbójemy przetrwać pierwszą noc" lub nagrywać zwyczajnego survivala...

Mam nadzieję, że jakoś pomogłem : D

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Jeśli chce ktoś ze mną nagrywać jakieś mapki parkur, survivale itd. (Na Youtube)

Pisać na GG:28309872

Wymagania:
+14 lat

+ ogarnięty

+ mikrofon

+ skype

Moje dane:

17 lat

Imię: Michał

mam sprawny mikrofon ;>

Posiadam maszynę, która działa 24/7 i mogę na nią wrzucać mapki parkur, escape, survivale itd.

Opublikowano

To zależy od ciebie. Jeśli lubisz Survival, to nagrywaj np. z kolegami na servie, jeśli budowanie, np. timelapse, jeśli Hardcore, to wiadomo ;) Ewentualnie Escape.

Nie polecam kręcenia poradników - jest tego pełno na YT, nie zdobędziesz tym widzów. Poza tym, moim zdaniem, Minecraft to nie wszystko. Na twoim miejscu wybrałbym inną grę, jakąś oryginalną, w którą nie gra/nie zna sporo osób, a chciałoby zacząć swoją przygodę (nie mogą, gdyż nie wiedzą, czy opłaca się w nią grać). Może właśnie swoimi filmami zachęcisz ich do wspólnej gry ? :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

I kurde kolejna osoba nagrywająca minecrafta -.- Ludzie to już się przejadło, od groma jest już filmików o tym, o siamtym. Wszystko się powtarza !

2s6wxf4.png

Opublikowano

Jak @UP - Tego już jest za dużo, przejadło się i się powtarza to wszystko. Minecrafta nie ma sensu nagrywać, ponieważ gdzieś istnieją tysiące takich samych filmików, które ty dopiero chciałbyś nagrać. Lepiej nagraj mało znane gry a założe się, że zyskasz popularność ;)

Lub wymyśl coś nowego - powodzenia :) np. minecraft w.. kosmosie. Nie wiem czy to było ale próbuj wymyśleć coś, czego nie ma lub jest tego znikoma ilość.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

najlepiej ŻADNĄ

Nagraj coś oryginalnego(np. Terraria albo DayZ których brakuje na polskim yt)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...