Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resztka z PaySafeCard

matanoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Brałem udział w konkursie Paysafecard i jako nagrodę pocieszenia dostałem kod na 20 zł do wydania w grach online. Kod niestety nie działa "sam z siebie" i może być użyty jedynie jako dodatek do normalnej karty, zakupionej za prawdziwe pieniądze.

Ogólnie ja się w te karty nie bawię bo mam PayPal i normalne konto. Niemniej 20 zł piechotą nie chodzi ;>. Pomyślałem więc że kupię sobie zwykłą kartę za 2 dychy i razem z bonusem przeznaczę całość na RP w LoLu.

Pułap który mnie interesuje to 10 euro. Niestety po przeliczeniu na złotówki, wyniesie to nieco więcej niż 40 zł (coś około 43-44 zł).

Chętnie bym ten "ogonek" dopłacił z konta lub sms, ale niestety nie da się łączyć różnych metod płatności w jednej transakcji...

Pomysł więc mam taki, by ktoś podzielił się ze mną "resztkami" ze swojej karty PSC (żeby starczyło na tą końcówkę). Sumę oddam w postaci doładowania do telefonu, więc nikt nie będzie stratny ;).

Zwłaszcza że ludziom często takie resztki zalegają i nie mają co z tym zrobić. A tak przynajmniej się nie zmarnuje.

Gdyby ktoś był tak miły i chciał wziąć udział w całej akcji, byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

"Nie prosimy o paysafecard"

A tak pozatym raczej nikt by Ci nie dał. Witamy w Polsce.

Opublikowano

Mam taka w szufladzie zaraz na pw podesle jest tam jakies 9zl

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...