Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy wóz do klasy B za IGC

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.!

Szukam samochodu, który będzie dobry w klasie B.

Zastanawiam się nad:

- Pontiac Solstice GXP

- BMW M3 E30 Sport Evolution

- Mazda RX8'09

Doradźcie :)

y6eft.gif

Opublikowano

Widzę, że szukasz samochodu za IGC, najlepszym wyborem z tych 3 aut będzie BMW. Oczywiście w każde auto trzeba się "wczuć", ale wg mnie sterowanie ma świetne, przyśpieszenie ok, prędkość max też bez zarzutu, 310km/h polecisz spokojnie. Jest jeszcze kwestia nitro itp. co tylko poprawia statystyki tego samochodu. Pontiac jaki i Mazda bardziej się sprawdzą w klasie C (aby te auta ulepszyć do klasy B, to musisz włożyć całkiem dobre części, nawet chyba ultra).

A jeżeli skusisz się na auto za SB to bezapelacyjnie królem tam jest Toyota MR2.

Opublikowano

Za IGC to dla mnie bezkonkurencyjna jest Mazda RX-8. Na częściach ultra i profesjonalnych z ogólną około 597 to niszczysz wszystko. No oczywiście za SB to totalnie overpower Toyota MR2, tak jak kolega wyżej napisał. Toyota nie dość,że tania jak barszcz to jeszcze pokonuje wszystko w klasach C i B, a i w A czasami namiesza.

Opublikowano

Do klasy C zdecydowanie bierz Pontiaca. Ma bardzo dobre osiągi, prowadzenie oraz znakomite nitro.

Mam go prawie wymaksowanego w C i ani razu jeszcze nim nie przegrałem.

Mazda też jest jak najbardziej dobra, ale nie aż tak jak Pontiac.

Opublikowano

Zdecydowanie Mazda odpada z powodu swojego słabego nitro. Owszem jest to auto świetne gdy umówimy się na jazde bez nitra ale w normalnych

grach przegrywa z pozostałymi 2 autami. Najlepszy w B za IGC jest Pontiac ale doprowadzenie go do maximum wymaga tylko najlepszych części!

M3 polecam jako, że bez problemu osiągniesz nim maximum klasy B i niewiele odstaje od czołówki czyli Eclipsa, MR2 czy Capri, który jest również mocny :)

Klasa C to zdecydowanie Pontiac :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...