Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy czy postaććć

PG Oshy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie mówie dopiero zdazylem wyexpić 21 lvl

Obecnie posiadam 2.4k ip

Witam otóz :) zastanawiam sie co robić :)
Gdyż przenosiłem sie z west , tzn koonto sprzedalem i zrobilem nowe na nordicku

i teraz nasuwa się pytanie ;D

Co robic

KUPOWAĆ RUNY najpierw czy kupic jakas ciekawa postac ktorą mi sie dobrze gra ..

Posiadam takie runy i takie postaci i powiem wam ze nuda grać tymi samymi ,a te z rotacji to badziew xD

Przezytek :D

48439775780217530438.png

63244640198582602430.png

Opublikowano

kup lepiej runy, wtedy jesteś lepszy jak grasz jakąś postacią tu trochę armora, resistów i dmg. Postacie potem sobie kupisz.

Opublikowano

Kup runy bo np. Grasz garen i w przciwnej tez jest garen i ni ma run a ty masz ty bijesz z Q po 140 a on po 90 więc opłaca sie kupywac runy

Opublikowano

Te runy co kupujesz nadają się pod ADC.

Na takim lvlu to bym jeszcze kupował postacie, ale jak już będziesz chciał grać rankedy na 30 lvlu to kupuj wtedy runy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

kupuj postacie. po co komu runy na takim lvlu ^^ poza tym jak wbijesz 30 lvl i będziesz chciał grać rankedy to będzie lipa bo nie będziesz mógł się z kimś wymienić czy będą takie picki i bany że zostaną Ci same lipne postacie :) jak już napisałem kup postacie :)

ostrywariat.png

Opublikowano

Własnie na 30 lvl chcialem zacząć grać rankedy gdyż ;P

Mam pojęcie , gralem na wescie silver 2; )

I jesli dobrze mi pojdzie w tych 10 rozrywkach to moze wyjde na to srebro again :P

Opublikowano

Mam 30 lvl od kilku dni. Mam 13 postaci, a mam ochotę na rankedy, ale nie żałuję, że kupiłem runy. Postacie już za kilka dni będę miał (Zed z promocji i All Star Bundle), a runki poprawiają "jakość gry", póki co na normalach. :D

1389638202-U295319.png

Opublikowano

No wlasnie robie narazie pod ad'c

red- Damgae

Esencje - Damgae

niebiesli - m.res

A zolte - armor :P

Zrób duże pod lifesteal i małe pod dmg. Reszta survi

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Czyli Dozbierać albo 2k na caytlin albo 4k na Rivenke ;( bedzie lipa

@ Lonnely , ja wychodze z zalozenia ze za RP nie kupie postaci , wole skórki :>

Opublikowano

imo runy, dają b. dużo (u cb troche mniej bo nie masz slotów, ale jak uzbierasz kase to leciutko wbijesz 30) Np taka sona z 6 arm na 1lvl czy tam zyra z 9. Pierwszy lepszy ad skill jebnie jej pol hp.

xxx

Opublikowano

Skoro nie grasz rankedów to masz postacie z rotacji.

A runy dają naprawdę sporo. Także ja polecam zrobić 2 strony run na AP i AD

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeśli chcesz grać na rankedach, lub jeśli chcesz żeby Ci się łatwiej grało to kup runy.

A jak nie to znajdź ciekawą dla ciebie postać :)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Lepszym wyborem byłoby chyba kupienie run lecz na tym poziomie co teraz grasz nie każdy je posiada.

O ile do 30 poziomu jeszcze na nie uzbierasz i będziesz już wtedy posiadał przynajmniej dwa kompletne zestawy to nie musisz ich składać.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Ok najpierw runy ad kupię .

Tylko nie wiem ;D

Jakie bedą najlepsze .

M.res -- Blue

Armor - Zołte

i czerwone - dmg ?

i esencje dmg ?-.-

Czy jakie ?

Opublikowano

Lepiej runy, dlatego, że postacie możesz kupić później, a runy bardzo Ci się przydadzą dlatego, że np. będziesz miał taką sytuację jak ja ...

Grałem Teemo bez runek, i grałem przeciw Ashe z runami pod kryta i AD i miała mnie na 3-4 hity, tak więc Tobie radzę kupić runy, bo tak jak pisałem jest to bardziej ważniejsze niż postacie.

Tu kiedyś będzie sygnatura.

Opublikowano

Kup dwie podstawowe strony run, czyli:

marki 6 x arm pen 3x ad, seale armor, glyphy 5x mres 4xmres per lvl, quinty AD pod postacie AD

oraz druga strona

marki 9x magic pen, seale 5x armor 4x mana regen, glyphy 9x mres(możesz równie dobrze dać ap per lvl ale ja wole większe survi na linii), qunity AP

Z tymi dwoma stronami masz runy pdo wszystkie postacie oprócz supportów praktycznie i niektóre postacie które mają własny runepage(Ryze np czy Irelia lub Jax(AS na nich warto robić))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...