Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skill bot na surze wp

vashu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam taki maly problem wrocilem na metka do kumpla na s2 i zrobilem sure wp... Dobra do rzeczy jest to serwer PL i siedze na kamerMoDzie najpierw kolega podexpil mnie do 30 zebym nie musial biegac i tu zaczol sie problem bo teraz jak chce wlaczyc exp bota to wszystko pieknie dziala tylko Skill Bot :( gdy daje zeby wlanczal czarowane ostrze to ciagle wlancza i wylancza je i tak w kolko tylko mana do zera spada i to wszystko wie ktos jak to moze naprawic zeby normalnie te skille wlanczal albo jakis inny skill bot na PL?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skill bot dziala tak ze jak czas uplynie ladowania skilla to wlancza go ponownie sa,M lecz u sury czarowane ostrze nie ma czasu ladowania wiec bot mysli ze czas wlonczyc skilla bo jest juz naladowany do konca. Dla przykladu dam aure o woja body skill bot zadaiala bo aura ma czas ladowania skilla np. 120 sekund. A wp nie ma wiec moim zdaniem nie da sie tego naprawic lecz to tylko moja opinia i moge sie mylic. Ale jestem 99% pewny ze sie nie da tak zrobic chyba ze bys pobawil sie w konfiguracji bota to moze by cos ci sie tam udalo :-). Albo pobierz sobie task bota ktory np po 30sekunadch bedzie wciskac podany klawisz za cb i to bedzie dzialac innej drogi aby zrobic to to nie wiem. Sorry za ble dy ale pisze z tableta.

Opublikowano

Spróbuj używać czarowanego z komendy /buff, właśnie z tym skillem jest najgorszy problem.

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...