Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Za 6300

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakiego champa za 6300 wybrać mam za 6300 Kha'Zixa, a teraz nie wiem kogo kupić :D Nie lubię tanków tylko takich z dobrym dmg :) bardziej na topa lub bota na mida (Na mida może być jak będzie ktoś pro) Ktoś łatwy do ogarnięcia :)

Opublikowano

Dobry ? silny ? Łatwy?

Przychodzi mi na myśl Darius , ale on jest chyba aż za łatwy duzo hp i duży DMG.

Xin zhao też dobry lifesteal duży DMG szybki i przerywa ulta np:katy

No oczywiśice wcześniej wspomniany KhaZix tez jest dobry , ogromny DMG i ogólnie dobra postac.

Ktos na mida hmm...może Lux nie jest jakas OP , ale w late naprawde przyjemny DMG i super sprawa z ultem co 28s :)

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Hmm ... Według Twoich wymogów to polecam Ci:

-Darius

-Talon

-Riven

-Varus

Czy ja wiem czy Riven jest łatwa albo talon?Serio szybki focus na Talona , który nie ma ulta i pada.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Siema, jakiego champa za 6300 wybrać mam za 6300 Kha'Zixa, a teraz nie wiem kogo kupić :D Nie lubię tanków tylko takich z dobrym dmg :) bardziej na topa lub bota na mida (Na mida może być jak będzie ktoś pro) Ktoś łatwy do ogarnięcia :)

fiora kosi.

duże AD dzieki w

2 doskoki

Jeżeli puści ulta to jest nieśmiertelna.

Odbicie autoatackow.

Zadaje bardzo duży dmg z tiamatem.

Narażona na focus.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Talon, Zed - Ci tzw "ASSASSYNI" robią swoje, rozpieprzają genialnym combo. DMG z dupy, resisty + armor z dupy, po prostu łatwo i przyjemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...