Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam sie Kuba i jestem czlowiekiem z pomyslem, mam jestem plan zorganizowania pewnego wydarzenia w miescie Gdynia, tyle wsumie na ten moment mogę powiedzieć :) Ale, potrzebowal bym prosta grafike na tak zwane " Zdjecie w tle " na profil portalu spolecznosciowego FB :) ,

Tematyka grafiki / zdjecia / tla na ktorym bedzie musial znajdowac sie tekst ktory nie zajmie wiecej niz 2 linijki z dolnym tekstem zaczynajacym sie od polowy tekstu z gornej lini, coś w stylu :

Rozmiar grafiki :

851x315 px

Cytat

Przyklad tekstu ktory bedzie znajdowal sie

na pierwszym planie grafiki, zdjecia w tle.

Tematyka grafiki, a wiec

Muzyka, Festiwale, Abstrakcja, sprzet Dj'ski, fotomodelki w tematyce muzycznej, słuchawki nauszne najlepiej firm " Beats By Dr. Dre , Pioneer , SENHEISER " lub ciekawie sie prezetujace, ludzie na festuwalu , plaza , morze

Grafika najlepiej zeby byla w kolorach zywych i energicznych, grafik bedzie wiedzial o ci mi chodzi :) , Abstrakcja w odpowiedniejilości i odcieniu, która jak gdyby ozywi cala tworczosc bardzo mile widziana :) .

Moga to byc juz gotowe grafiki na ktore ktoś naniesie ciekawie prezetujacy sie tekst testowy ktory dodalem wyzej, tekst pierwotny ktory znajdzie sie na koncowej grafice chcial bym zeby zostal podany prywatnie osobie ktora zostanie wybrana, dlaczego? Tekst bedzie posiadal informacje ktora przez jakis czas musza zostac tajne.

• Wszelkie zmiany wyglądu poprzez końcowe podmienienie tekstu z testowego na oryginalny ( Mowie tutaj o zmianach estetycznych, wygladowych które wyjdą na źle ) biorę na swoje barki i ponoszę wszelka odpowiedzialność za ew. zepsucie projektu i osobiście przeproszę grafika jak i zobowiązuję się do bycia " dłużnikiem " w pokutę za zniszczenie projektu moją zachcianka utrzymania poufności pewnych informacji.

Osoba która zostanie wybrana przez pięciu ludzi na pewno na końcu podziela się z wszystkimi twórcami swoja opinia i przemyśleniamiktórzybędą chcieli coś od siebie pokazać / zaproponować, swoja opinia która będzie czego jestem pewny; szczera, bezstronna i cenna, postaramy się każda prace indywidualnie najpierw, później grupowo ocenić, podyskutować na jej temat a później podzielić sie z wami naszymi odczuciami i zła lub dobra opinia/komentarzami, jeżeli będą jakieś negatywne opinie TO! Proszę pamiętać ze nie chcemy zdemotywowac do dalszej pracy czy obniżyć samooceny na temat swojej twórczości, negatyw będzie czymś z czego, możecie się dowiedzieć czegoś nowego, lub coś co możne wam pomoc w staniu się lepszym w tym co robicie ( Tak jest wszędzie, trzeba tylko odpowiednio przyjąć do siebie negatywna opinie i zamiast się dołować, wystarczy wykorzystać negatyw dla własnej korzyści <3 ) . Zawsze bylem zdania takiego ze lepsza szczera opinia nawet ta negatywna poniewaz z niej czasem mozemy sie czegos nauczyc lub cos naprawic.

Przerwalem pisanie zeby napisac do szanownego Administratora i niestety zapomnialem co chcialem jeszcze dodac napisac od siebie, wiec mysle ze na ten moment tyle wystarczy, osoba ktora odwali dobra robote zostanie w 100% jakos pozytywnie zaskoczona prezetem/ lub czyms co by sama sobie wybrala w granicach zdrowego rozsądku :)

Z gory dziekuje, i licze na pomoc,tak jak ja kiedys pomagalem naszym forumowiczom :) .

Jak i zapraszam grafikow do dalszej wspolpracy bo taka na pewno bedzie potrzebna :) Chetnych prosze o kontakt na wiadomosc prywatna forum lub mail .

1321130971-U250803.png

Tematyka: Muzyka, Festiwale, Sprzet Dj\'ski, muzyka elektroniczna, kobiety , kazdy moze dac cos od Siebie.

Wysokosc: 315

Szerokosc: 851

Napis/y: Przyklad tekstu ktory bedzie znajdowal sie na pierwszym planie grafiki, zdjecia w tle.

Kolorystyka: Głownie kolory zywe , cieple, klimat Clubingu.

Dodatkowe informacje od zlecajacego: Termin, nie ma co sie spieszyc, dajmy zeby kazdy mial rowna szanse , 2 zbieramy prace a mysle ze nawet mozna bedzie zorganizowac ladna ankiete / vote dla forumowiczow i to oni wybiora koncowy projekt spośród kilku wybranych przez nasza ekipe.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Mógłbym to zrobić (nie jestem jakimś profesjonalistą, ale coś wykombinuje). Mógłbyś wysłać mi prywatnie tekst który ma widnieć na pracy ?

@edit mogłoby to wyglądać mniej więcej tak, napis widniałby gdzieś na chmurze dymu po lewej stronie :)

rTeywpO.png

@edit MPC słabo przetwarza grafikę, więc łap linka do obrazu :)

http://i.imgur.com/rTeywpO.png
Opublikowano

Wiem, że zostało tutaj dużo wypisane i w sumie dokładnie opisane wymogi, ale dla świętego spokoju zastosuj wymagany generator zleceń:

http://www.mpcforum.pl/topic/483250-generator-zlecen/

Doklej po prostu do treści głównego postu. Będzie łatwiej zorientować się grafikowi w sytuacji, czego potrzebujesz.

Juz zrobione, dodane na samym dole w celu ulatwienia czytelnosci danych, przepraszam ale fakt, wbilem sie napisalem jak chcialem i zapomnialem o generatorze :D Czas! oj ten Czas! goni Nas :) .

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Mógłbym to zrobić (nie jestem jakimś profesjonalistą, ale coś wykombinuje). Mógłbyś wysłać mi prywatnie tekst który ma widnieć na pracy ?

@edit mogłoby to wyglądać mniej więcej tak, napis widniałby gdzieś na chmurze dymu po lewej stronie :)

rTeywpO.png

@edit MPC słabo przetwarza grafikę, więc łap linka do obrazu :)

http://i.imgur.com/rTeywpO.png

Podoba mi sie Motyw Dj'a z tak wyciagnieta reka nad tlumem, lecz kolorystyka i reszta tla 2/3 plan cos mi nie odpowiada, nie tego troche szukam, probuj dalej :) bo wsumie dobrze trafiles z DJ'em

Proszę wybaczyć post, pod postem, ale jestem wyczerpany i własnie będę szedł spać bo takich błahostek już nie daje rady ogarnac zeby pamietac.

Czekam na wiecej prac ;) slyszymy sie jutro . Powodzenia!

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Podoba mi sie Motyw Dj'a z tak wyciagnieta reka nad tlumem, lecz kolorystyka i reszta tla 2/3 plan cos mi nie odpowiada, nie tego troche szukam, probuj dalej :) bo wsumie dobrze trafiles z DJ'em

Proszę wybaczyć post, pod postem, ale jestem wyczerpany i własnie będę szedł spać bo takich błahostek już nie daje rady ogarnac zeby pamietac.

Czekam na wiecej prac ;) slyszymy sie jutro . Powodzenia!

Mógłbyś mi powiedzieć jakie kolory by Ci odpowiadały ? Ciężko jest odgadnąć w jakim kolorze mam zrobić pracę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...