Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold.

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się kupić golda na allegro ? czy potem sam tak szybko wlatuje ze az 100kk sprzedawają za 11zł ?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Czy kupować? Hmm... lepiej kupić golda niż marne SET'y dla postaci które można mieć za grosze.

Powiem tak - jeżeli dopiero co wbiłeś 60 i nie ogarniasz nawet mp 1-3 to kup sobie kasę, ale rozsądnie ją wydaj na postać. A jeżeli radzisz na mp 1-3 to farm farm farm farm ;),

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Szczerze ja zacząłem nie dawno gre w Diablo mam 20 lvl :D i poprostu chciałbym eq kupować zgodne z lvle m co tam 5 lvl i eni wiem czy tak czy nie i mam pytanie masz kiedy czas w weekend bydać pare wskazóweke na skype ?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

jak masz kase to se kup 100kk, do 60lvla to sa takie "syfy" za ktore nie wiem 1 moze dasz? szukaj najtanszych a jakichs okey, a potem na 60 najlepiej zeby ktos ci poprostu podpowiedzial co kupowac za to 100kk żebys ogarniał sam mp 2-4 :)

Opublikowano

Jesli nie masz szczescia(jak ja), to nawet z dobra postacia, 100kk możesz zdobywac ponad 50godzin

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jesli nie masz szczescia(jak ja), to nawet z dobra postacia, 100kk możesz zdobywac ponad 50godzin

Coś w tym jest. Ja od początku gry w D3 nie dropnąłem itemu za 15KK<

Czyli tak - oplaca sie kupic na rozruch konta troche golda. Tylko nie wydawaj go bezsensownie. Kupuj tanie itemy i do 60lvl na nich jedz. Potem poczytaj fora i zbuduj cos za pozostałą kwotę.

Do 60lvl możesz jechać spokojnie na ekwipunku za mniej niż 500k (łącznie) ;)

Opublikowano

Moje zdanie jest takie , jeśli CI nie szkoda kasy na wydanie to kup golda, jak najbardziej polecam na start 100kk - 1mld można kupić lecz dopiero jak osiagniesz poziom maxymalny czyli 60 wcześniej nie ma sensu . Tylko pamietaj gra staje się mniej przyjemna jak zostaje Ci samo expienie bo wiesz że masz już top rzeczy i szansa na wylotowanie lepszej rzeczy to może 0.10% na nie wiadomo ile legend które spadną .

Aktualnie mam 99 paragon kupiłem golda tylko raz, nie na start tylko sprzedałem 2reczna broń i zamieniając na 2 bronie źle mi się grało aż nawet odechciało mi się grać, więc dla poprawki humoru wydałem te 130zł wtedy i kupiłem tego golda zmieniłem 2 rzeczy i odrazu lepiej mi się zaczeło grać i dalej gram to było na 75 paragonie od tej pory nie inwestuje w golda . Pozdrawiam :)

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

Nigdy golda nie kupywałem i dorobiłem się z czasem prawie 300k dps'a na Barbie. Więc wszystko jest możliwe.

I hope life teach you good... I hope...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...