Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kilka championów w niskiej cenie

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam czegoś głównie na solotopa, dobrze by było gdybym mógł iść tym na inną linię. Głównie zależy mi na ilości postaci bo mam 27 lv i tylko 9 champów

Za radami niektórych osób myślę o warwicku, teemo, może sionie i nasusie (nie wiem czy sion dobry na solotopa, a nasusa póki co średnio ogarniam bynajmniej pod AD) + ewentualnie Akali/Rammus

Prosiłbym o wypisanie wad i zalet, choćby jednej z tych postaci i może jeszcze krótką notatkę czy nadaje się na solotopa.

Aktualnie posiadam:

Garen, Jax, Irelia, Riven, Olaf, Xin, Master (4fun na normale) + alistar i tristana z darmowych

Opublikowano

Akali widzę często na solo topie i nawet nieźle sobie radzi

Harras

niewidka

nie posiada many, tylko energię

escape

3x doskok z ulti, przydatne do uciekania bądź doganiania enemy :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nasus

Łatwy do nauki

Farmisz q i nie potrzebne są ci przedmioty pod dmg. Robisz go pod Full tanka.

Bardzo dobry slow

Ult dodaje ci się dmg HP i tankowosc

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Myślę , że dobry był by Lee Sin na topa jungle i mida jest niezły.

Shield

Lifesteal

Dash

Można też brać Teemo kontruje wielu solo toperow i co jest w nim strasznego to po prostu teemo.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Myślę , że dobry był by Lee Sin na topa jungle i mida jest niezły.

Shield

Lifesteal

Dash

Można też brać Teemo kontruje wielu solo toperow i co jest w nim strasznego to po prostu teemo.

Lee sin kosztuje 4800 czyli jednak troszkę dużo.

Lepiej weź teemo kosztuje mniej lub nasusa który w tym sezonie miażdzy,

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Weź akali, najlepszy champion na solotop z podanych tutaj.

• Niewidka
  • 3xDash z resetem po killu/asyscie
  • Spellvamp&Lifesteal
  • Strasznie mocny roam
  • Dobry midgame i lategame
  • Silne 1v1

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie myślałeś o Garenie na solotopa?

Dobre Q do escape/gonienia przeciwnika(dodaje speed)+Silence

Dobra farma z E, przydatne również do escape, gdy wróg jest tuż za tobą zadaje mu obrażenia.

Ultimate które zadaje obrażenia od ilości posiadanego HP wroga.

No i cena, jedynie 450pz

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

Jak najbardziej Akali, zabojcze combo, nietrudne z reszta. Nie rob tego bledu i nawet nie probuj myslec o Teemo na rankedzie. Teemo to troll... Niem oge patrzec na ludzi ktorzy chodza nim na mida/topa/suppa/adc/jungle... CZYLI WSZEDZIE! Jesli mam teemo w druzynie przeciwnej to staram sie go zabic od razu. Jak w mojej to mowie zeby zmienil picka i wychodze. To jest tak wkurzajace gowno.... Co do WW nienajgorszy jungler, a Sion tylko ap.

Opublikowano

jak na taki niski lv to polecam ci Irelie na solo topie pro pierwsze maksojesz W i pro leczenie z hitów . I powiem wam ze nawet na bota Irelia pro, składasz łezkę i cały czas lasshitujesz Q. Irelia zawsze jak gram na solo topie mam najwiekszę farmę z teamu ona po prostu to farmienia jest PRO i potem jak ja wyfarmisz i schodzisz z lini to robisz siekę na TF.

64l7.png

Opublikowano

jak na taki niski lv to polecam ci Irelie na solo topie pro pierwsze maksojesz W i pro leczenie z hitów . I powiem wam ze nawet na bota Irelia pro, składasz łezkę i cały czas lasshitujesz Q. Irelia zawsze jak gram na solo topie mam najwiekszę farmę z teamu ona po prostu to farmienia jest PRO i potem jak ja wyfarmisz i schodzisz z lini to robisz siekę na TF.

Przede wszystkim mam irelie, po za tym jest za 4800 a nie 450-3150 jak w temacie napisałem..

Nie myślałeś o Garenie na solotopa?

Dobre Q do escape/gonienia przeciwnika(dodaje speed)+Silence

Dobra farma z E, przydatne również do escape, gdy wróg jest tuż za tobą zadaje mu obrażenia.

Ultimate które zadaje obrażenia od ilości posiadanego HP wroga.

No i cena, jedynie 450pz

To samo co pan wyżej...
Dzięki za odpowiedzi, kupiłem póki co Akali + Teemo i dalej zbieram ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...