Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceb000k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam program robiony przeze mnie na facebooka

na czym on polega ?

Moge włamać sie na każde konto facebooka

a teraz pytanie :x

Czy takie coś jest karalne ? moge iść do więzienia ? czy co

Opublikowano

Jprdl jak masz takie coś pisać to nie pisz wgl .

---------------------------------------------------------------

Nie znasz sie na informatyce nie mój problem dla mnie to nic trudnego zeby wbic komus na konto facebookowe ;]

juz znajomym sie włamałem i oni dobrze o tym wiedzą ..

Opublikowano

Serio?Serio,ktoś kto to napisał nie wiedział by tego? 8S

Tak serio to Siemka,wyjaśnię ci całą sprawę...

A więc Tak, jest to karalne, ponieważ może być traktowane jako kradzież czyli przywłaszczenie sobie mienia danego obywatela, bez jego zgody.Wystarczy przeczytać kilka nazwę to "punktów prawnym" i nie być znawcą żeby to wiedzieć, może i jest to nie jasno napisane ale rozumny człowiek by się domyślił-myślę ,że ty też.

Reasumując jest to kradzież, a więc można za to iść do więzienia.

Mam nadzieję,że pomogłem ci w pewnym stopniu oraz życzę Miłego Dnia! :)

Opublikowano

Mów dalej.

#Antywarn

Moderator nadał już ostrzeżenie lub zmienił poziom ostrzeżeń za tą treść.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Słuchaj koleś autorku. Bez tworzenia programów można się włamywać na konta FB chodź mało kompu się chce. Po tym co napisałeś wyżej widać jaki jesteś nie ogar, 15 lat max daje. Jeszcze się podniecaaj jak się włamujesz, Informatyk haha, a pisać poprawnie nie umiesz przecinków w twoim ostatnim zdaniu nie pominąłeś ? No baa ty informatyk. Tak wgl, jak piszesz, czy to jest karalne to po ch*j potem piszesz, że już się włamywałeś ? No fajny z Ciebie kolega, żeby na konta znajomych się włamywać. Jak ty to ująłeś:'' juz znajomym sie włamałem i oni dobrze o tym wiedzą .. '' jaka w tym podnieta, o jejku ;d co to będzie znajomym się włamał :)

Nie używaj słowa WŁAM, INFORMATYK itp. bo tylko oczerniasz znaczenia tych wyrazów.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

tak, to jest karalne. mojej mamie ktoś kiedyś wbił na allegro i teraz sprawa jest na policji..

chociaż i tak nie wierzę, że umiesz wejść ;)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wątpię czy takie coś masz ale za takie coś możesz odpowiedzieć w sądzie bo namierzą cię po ip czy coś w tym stylu.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Słuchaj koleś autorku. Bez tworzenia programów można się włamywać na konta FB chodź mało kompu się chce. Po tym co napisałeś wyżej widać jaki jesteś nie ogar, 15 lat max daje. Jeszcze się podniecaaj jak się włamujesz, Informatyk haha, a pisać poprawnie nie umiesz przecinków w twoim ostatnim zdaniu nie pominąłeś ? No baa ty informatyk. Tak wgl, jak piszesz, czy to jest karalne to po ch*j potem piszesz, że już się włamywałeś ? No fajny z Ciebie kolega, żeby na konta znajomych się włamywać. Jak ty to ująłeś:'' juz znajomym sie włamałem i oni dobrze o tym wiedzą .. '' jaka w tym podnieta, o jejku ;d co to będzie znajomym się włamał :)

Nie używaj słowa WŁAM, INFORMATYK itp. bo tylko oczerniasz znaczenia tych wyrazów.

huj cie to kurwa obchodzi gdzie i do kogo sie włamuje to moja sprawa a to że nie wierzysz w moje umiejętności no cóż nie znamy sie masz takie prawo aa co do mojego wieku nie widziałes mnie / nie znasz mnie wiec nie pierdol i prosze nie wypowiadaj sie w moim temacie już to że ty jesteś cipa i nic nie umiesz to nie znaczy ze kazdy inny taki jest ;)

----------------------

Rozdałem +

Opublikowano

Ty szalony informatyku od włamań masz tutaj email: [email protected] hasło ma 15 znaków zaczyna sie na H@ powodzenia

Chyba każda istota na świecie wie ze jest to złamanie prawa a co do tego nawierzchnia ip to ip nie ale Mac karty sieciowej

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Nie wiem czy masz to samo co ten typ , ale on dawał link i prosił o like . Dalem mu spoko wszystko wyskoczylo mi do zalogowania sie . Wbijam za 3h , a tam napis ,,***** is AWESOME '' . Jeśli robisz to znajomym i oni wiedzą to nic ci nie grozi . Ps. nie wstawiaj nikomu zdj. pedałów itd itd .

?????

Opublikowano

Grozi Ci poprawczak bądź myślę, że trafniejsze byłoby posłanie do szpitala psychiatrycznego ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

huj cie to kurwa obchodzi gdzie i do kogo sie włamuje to moja sprawa a to że nie wierzysz w moje umiejętności no cóż nie znamy sie masz takie prawo aa co do mojego wieku nie widziałes mnie / nie znasz mnie wiec nie pierdol i prosze nie wypowiadaj sie w moim temacie już to że ty jesteś cipa i nic nie umiesz to nie znaczy ze kazdy inny taki jest ;)

----------------------

Rozdałem +

Dla twoejej wiadomości zrobiłeś błąd w słowie na samym początku, słowo oznacza to czego ty nie masz w gaciach. Nie widziałem Cie ? i dobrze, pełno pedałów jest na świecie, kolejnego widzieć nie musze. I się tak nie bulwersuj bo ci żyłka pęknie. Napisałem małe ,, ci '' bo do gówna szacunku nie mam. I naucz się pisać małą czcionką. Pozdro chłopcze :)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

----------------------

Rozdałem +

O kurwa duża czcionka,to znaczy że żarty się skończyły.

Opublikowano

Widzę że tu prawdziwa gównoburza się rozkręciła, a co mi tam, też się dołączę.

Hackować to ty sobie możesz lodówkę, bo na tyle cię maksymalnie stać.

Hakerku za piątaka.

Opublikowano

Nie, No bo przecież ludzie żyją szczęśliwie i mogą kradnąć co chcą -.-

mem_674306_ale_mu_dojebalem_

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...