Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban na 100 lat?

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, zdziwiony dzisiaj po wygranym rankedzie zobaczylem komunikat twoje konto zostalo zablokowany zostaniesz wylgoowany.

Sytuacja wygląda tak dostałem z 1.5 mieisaca temu bana na 4 dni za reporty uwazam ze bym słuszny z powody wielu wyzwisk itp, ale teraz? 9/10 banów jest za mój nick który nie lamie regulaminu w mailu mam wiadomość "Trybunał uznał, że działania w grze na twoim koncie pogwałciły „Kodeks przywoływacza”. Niniejszym informujemy, że twoje konto zostaje zawieszone do 2013-06-07 18:10:18 EEST. " a .

a bana dostałem na 100 lat? Co chwile przychodzi mi po pare wiadomości z trybunaly jakby im sie system jebał? napisalem odwolanie i dostałem tak jakby wiadomosc z systemu tzn niby support odpisal ale wydaje mi sie ze odpisuje tak kazdemu. Co mogę zrobić? ogólnie nie sądzie aby 2 ban to był perm tym bardziej jak w ogole nie flame, wyzywam itp
Będę się kłócił bo nie zasługuje na tego bana z mojej prespektywy

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

radzę Ci założyć nowe konto, riot ma w du** każdego (stracenie 1 pro epic playera jakim Ty jesteś, nie znaczy dla nich kompletnie nic).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

szczerze pewnie nawet jak zaloze konto odechce mi sie juz grac, wbijac te wszystkie runy itp championy. Dostałem już 25 takich wiadomości "

START |
replaced with Spacer separator-- END |
replaced with Spacer separator-- Witaj %SUMMONER_NAME%, START |
replaced with Spacer separator-- Trybunał uznał, że działania w grze na twoim koncie pogwałciły „Kodeks przywoływacza”. Niniejszym informujemy, że twoje konto zostaje zawieszone do 2013-06-07 18:10:18 EEST. START |
replaced with Spacer separator-- Po zakończeniu zawieszenia, ograniczymy ci możliwość korzystania z czatu podczas następnych 10 gier. START |
replaced with Spacer separator-- I na koniec, ze względu na niehonorowe zachowanie zaobserwowane na twoim koncie, wszystkie zdobyte punkty honoru zostały odebrane. Prosimy pamiętać, że dalsze postępowanie wbrew „Kodeksowi przywoływacza” doprowadzi do zawieszenia twojego konta. START |
replaced with Spacer separator-- START |
replaced with Spacer separator-- Prosimy pamiętać, że mecze opisane w twojej sprawie w Trybunale to nie wszystkie rozgrywki, w których zgłoszono na ciebie skargę. Trybunał losowo wybiera mecze, w których cię zaraportowano, by przedstawić je w twojej sprawie. Przeciętnie na gracza, który trafił przed Trybunał, wpłynęły skargi z 12-25% meczów rozegranych przez niego w ciągu 30 dni. Dla porównania, skargi zgłoszone na zwykłego gracza w League of Legends dotyczą niecałego procenta meczów, w których uczestniczył. START |
replaced with Spacer separator-- Popraw swoje zachowanie, a potem patrz na innych! START |
replaced with Spacer separator-- Weź odpowiedzialność za swoje działania i zastosuj się do następujących rad: START |
replaced with Spacer separator-- • Traktuj innych graczy z takim samym szacunkiem, jak osoby spotykane w prawdziwym świecie. Obrażanie słowne jest niedopuszczalne w League of Legends. Bez wyjątków. START |
replaced with Spacer separator-- • Jeśli inni gracze dokuczają ci, wyłącz [All Chat] w menu opcji. Jeśli przeszkadzają ci zaś towarzysze z drużyny, skorzystaj z opcji wyciszenia. Nie kłóć się z nimi, zignoruj ich i zgłoś skargę. START |
replaced with Spacer separator-- • Jeśli zauważysz, że kieruje tobą wściekłość i nie grasz drużynowo, odejdź od komputera. Zrób przerwę, by ochłonąć, i wróć do League of Legends ze świeżym umysłem. Nie tylko zagwarantuje to otrzymanie mniejszej ilości skarg, ale też zwiększy twoje szanse na zwycięstwo. START |
replaced with Spacer separator-- • Zapamiętaj te porady, a nie musisz obawiać się o bana w przyszłości. START |
replaced with Spacer separator-- Aby uzyskać dodatkowe informacje, skonsultuj się z następującymi źródłami: START |
replaced with Spacer separator-- Wsparcie gracza
Kodeks przywoływacza
FAQ Trybunału
Warunki użytkowania START |
replaced with Spacer separator-- Dziękujemy za zrozumienie. START |
replaced with Spacer separator-- "

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Napisz im by przestali spamować ci tym gównem, i na wstępie odrazu napisz takie zdanie. "Witam, od razu piszę, że nie chcę odpowiedzi z automatu ctrl + c, ctrl + v." i by zaczeli Tobie pomagać, w rozwiązaniu sprawy a jak to nie pomoże, to powiedz im, że stracą gracza który wydał na tą gre 500 zł + chciał wydać więcej (przekup ich taaaak !).

(Zapewne dostane warna za nic :D).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

i jest tego więcej przychodzi co pare minut, a odpowiedzi nie moge przysłać. śmieszna sytuacja może dla nich to nic gracz w dupe, grasz rok na koncie i tu nagle ban za nic smiesznie troche

Opublikowano

A tu nagle "ban za nic" ... Nawet jeśli ten ban nie należał ci sie na 100 lat to jednak za coś go dostałes więc nie opowiadaj że ci za nic bana dali .___.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dostałem odp od supportu angielskiego..

"

Ve1vet (League of Legends Player Support)
Jun 04 13:45 (PDT)
Hello Summoner,
Your Summoner Name was found to be in violation of our Terms of Use. As this is the case, I need to change your Summoner Name to something more appropriate.
Please provide me with a list of 5 new Summoner names in order of your preference. Your proposed names need to be available (not currently held by another Summoner), accepted by our Character Whitelist (note that special characters are restricted by language), and must follow our Terms of Use. If your first choice for the change is already taken, I will continue down the list to the first available name that is both appropriate and fits our Summoner Name criteria.
You can review our Terms of Use in full at the following link:
http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse
Please note this will be a one-time name change. We will be unable to change it again for you in the future.
Let me know if you have any questions or concerns.
Best, 
Ve1vet
Master Intern of Quality Assurance
Noxus Rules."

Dobrze rozumiem? 5 ofert nicków i jesli przyjma leci ub?

Opublikowano

Dostałem odp od supportu angielskiego..

"

Ve1vet (League of Legends Player Support)
Jun 04 13:45 (PDT)
Hello Summoner,
Your Summoner Name was found to be in violation of our Terms of Use. As this is the case, I need to change your Summoner Name to something more appropriate.
Please provide me with a list of 5 new Summoner names in order of your preference. Your proposed names need to be available (not currently held by another Summoner), accepted by our Character Whitelist (note that special characters are restricted by language), and must follow our Terms of Use. If your first choice for the change is already taken, I will continue down the list to the first available name that is both appropriate and fits our Summoner Name criteria.
You can review our Terms of Use in full at the following link:
http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse
Please note this will be a one-time name change. We will be unable to change it again for you in the future.
Let me know if you have any questions or concerns.
Best, 
Ve1vet
Master Intern of Quality Assurance
Noxus Rules."

Dobrze rozumiem? 5 ofert nicków i jesli przyjma leci ub?

Riot nie banujesz za byle co. Trybunał musi działać poprawnie bo inaczej wiesz co by się działo?

Flame leci na trybunał bo toksyczni gracze po prostu się popłakali i oczywiście to nie ich wina.

A co do twojego bana to sam nie wiem.

Miałeś nick niezgodny z regulaminem i ktoś Cię zgłosił.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

dostałeś perma dlatego, że był to naniesiony ban na twoje konto po raz 5.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Nick ktory miałeś był niezgodny z regulaminem. Ktoś Cię po prostu zglośił do Trybunału.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Widze wszyscy jestescie znawcami mowie ze nick nie byl neizgodny z regulaminem a to był mój 2 ban..

Czekam na odp z riotu i napisze czy odbanowali

Opublikowano

"Trybunał uznał, że działania w grze na twoim koncie pogwałciły „Kodeks przywoływacza”. Niniejszym informujemy, że twoje konto zostaje zawieszone do 2013-06-07 18:10:18 EEST. "

może się nie znam ale 2013-06-07 jest za 2 dni :) i dobrze zrozumiałeś. masz wysłać 5 nicków i który będzie pasować taki dostaniesz :)

ostrywariat.png

Opublikowano

może się nie znam ale 2013-06-07 jest za 2 dni :) i dobrze zrozumiałeś. masz wysłać 5 nicków i który będzie pasować taki dostaniesz :)

w mailu jest 2 dni, w grze do 2103

Opublikowano

Ale nie rozumiesz, że masz do nich wysłać 5 nicków, aby '(prawdopodobnie)' zmienili Ci czas do końca bana?

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Ale nie rozumiesz, że masz do nich wysłać 5 nicków, aby '(prawdopodobnie)' zmienili Ci czas do końca bana

dzięki za informacje, dawno to zrobiłem.

Pytam się Ciebie jaki nick miałeś w grze to CI powiemy za co bana dostałeś :s

GESTAPO666 nie narusza on regulaminu :)

Opublikowano

dzięki za informacje, dawno to zrobiłem.

GESTAPO666 nie narusza on regulaminu :)

Narusza -.- gestapo = faszyzm = hitler = ogólnie przyjęte jest na świecie że szerzenie faszymu i hitlera jest zabronione ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...