Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban

sobipro88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zapytanki czy intnieje ban na filmy?? bo gdyż juz dawno byl bug z ankietami ssi i od tego moment na tym servi co robilem te ankiety nie mam ankiet do tej pory , a na innym servavh mam ankiety, a teraz filmy ,na tym jednym servie co gram nie mam filmow woglole a tak dla jaj zrobilem konto na s23 i tam mialem filmy i mam nadal, tak mam od 4 dni. co o tym myslicie ban?

Opublikowano

Napisz po polsku, to raz. Po dwa to sądząc po twoim poście myślisz, że masz bana na gratisy, tak? Otóż, póki co nie ma czegoś takiego ;)

Opublikowano

Napisz po polsku, to raz. Po dwa to sądząc po twoim poście myślisz, że masz bana na gratisy, tak? Otóż, póki co nie ma czegoś takiego ;)

no chodzi mi ze od 5 dni na s20 nie mam zadnego filma z security kiss ani innych programow, a zrobilem konto na s23 i tam mam filmy z security kiss i z innych programow , przedawkowalem na s20 z video czy jak? zrobilem kumulacje?;d

Opublikowano

nie możliwe :p może po prostu nie ma reklam dla ip z którego korzystasz spróbuj na innym ip i w godzinach 15-18 w tedy często sam robiłem

xxx

Opublikowano

Moze dostales bana na sponsorpay. Jesli nadal nie bedziesz mial radze zmienic program do zmiany ip

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...