Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy.

Domix456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem grać gry rankingowe, wiem że trzeba 10 rozegrać aby przydzieliło do danej dywizji. Jak na razie jest kiepsko mam 2 zwycięstwa i 3 porażki (głownie przez noobski team, według mnie gram w miarę, na ostatnim rankedzie miałem staty 9/0/7..) I teraz z takim pytaniem ile musiałbym mieć wygranych aby uzyskać większą dywizje niż bronz?

Jeszcze z takim pytankiem. Jak już bd w danej dywizji, to ile bym musiał wygrać gier by mieć lepszą dywizjie? Z góry dzięki. :)

Opublikowano

Witam, zacząłem grać gry rankingowe, wiem że trzeba 10 rozegrać aby przydzieliło do danej dywizji. Jak na razie jest kiepsko mam 2 zwycięstwa i 3 porażki (głownie przez noobski team, według mnie gram w miarę, na ostatnim rankedzie miałem staty 9/0/7..) I teraz z takim pytaniem ile musiałbym mieć wygranych aby uzyskać większą dywizje niż bronz?

Jeszcze z takim pytankiem. Jak już bd w danej dywizji, to ile bym musiał wygrać gier by mieć lepszą dywizjie? Z góry dzięki. :)

Ogólnie to powinieneś mieć podajże 2 rankedy na +. Jak się nie myle.

Jedna złota zasada nigdy nie zwalaj na team. Ile razy widziałem chłopaków co zwalali na team a gdy zobaczyłem ich grę załamałem się.

Ale ogólnie to musisz ćwiczyć.

Jak wygrasz wszystkie rankedy wrzuca Cie do gold 3

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Żeby nie być w brązie musiałbyś mieć z tego co pamiętam 5 rankedów na plusie.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze ci powiem , ale jak wygrasz chyba 5 to jesteś silver 3 lub 4.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Przeczytalem kilka postów u góry i załamka. Nawet jak sie wygra 10 rankedow, to przydziela Cie do silver 1.

9W:1L to silver 2. 6W:4L to silver 5. zgadza sie, nigdy nie wrzuci Cie do golda, bez szans.

Opublikowano

@up

Kolega wyżej ma 100% racji. Sprawdzałem to ze znajomymi. 10:0 i Silver 1. Nie ma szans żeby trafić wprost do golda.

@topic

Jeśli chcesz trafić odrazu do silver to musisz mieć ponad 50% wygranych czyli 6 na 10.

Pozdrawiam

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...