Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie da się połączyć

oskargawl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem : Wracam ze szkoły po 15:00 (16:00 Czasu Polskiego) chcę pograć na multiplayer a tutaj Awaiting Connection 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... 11... a potem pokazuje się Error server connection timed out.

Bardzo jestem na to zły bo nie działa mi zawsze po 15 gra z innymi graczami (w innych grach ten sam problem)

Przed 15:00 mogę grać w różne gry Multiplayer

Proszę pomóżcie!!

Opublikowano

Podłoże tego problemu może leżeć albo w dzielonym łączu, albo ISP.

Skontaktuj się z dostawcą usługi internetowej, z pewnością rozwieje każde wątpliwości.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Zawsze możesz napisać list/email, jestem pewien, że jest taka możliwość.

http://www.whatismyip.com/ip-tools/ip-whois-lookup/

Wejdź tutaj i kliknij Submit, powinien ukazać się wydruk, na którym musi widnieć nazwa twojego operatora.

Jeżeli tam nic nie znajdziesz, prześlij mi na PW te informacje, a pomogę ci w szukaniu.

PS: Nie lepiej poprosić rodziców/znajomych?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Posiadasz internet mobilny (t-mobile). Masz router? Nie znam się niestety na tym systemie.
Możliwe, że w umowie masz oznaczone jakieś godziny, gdzie możesz używać pakietów TCP z długim połączeniem.
Taka ciekawostka - sieć anonimowa TOR obsługuje wszystkie pakiety, prócz tych wyżej wspomnianych.

Wysnułem więc takie możliwości:
- dostawca blokuje Ci pewne pakiety (?) od danej godziny.
- nadmiar połączeń, ludzie wracają z pracy
- urok połączeń sieci mobilnych
- błąd z routerem, choć wątpię

Jak możesz się skontaktować z ISP:
- idź do punktu T-Mobile, tam dostaniesz kontakt do dostawcy (ew. opiszesz problem i sami zajmą się zgłoszeniem wyżej)
- zadzwoń: 0800 956 3089

http://www.t-mobile.co.uk/contactus/

- napisz list:

Customer Services
T-Mobile
6 Camberwell Way
Doxford Technology Park
Sunderland
SR3 3XN

Niestety nie znalazłem e-maila.

Opublikowano

To znaczy? Odpisali/powiedzieli, że nic z tym się nie da zrobić, czy też nie dostałeś odpowiedzi?

Powtórzę - jeżeli ten problem pojawia się w pewnym odstępach czasowych, to jest to wina dostawcy internetu (bądź tak masz w umowie).

O której znowu możesz grać?

Od x do 15/16.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...