Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie Runki pod adc

SheverQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi po co mu mr? Skoro będzie grał przeciwko AD, a w mid i late game te 10% mr nie uratuje mu dupy przed burstem enemy APC...

Quinty AD

Seale arrmor

Glyphy (tutaj jak chcesz do wyboru)

Marki to AD lub arrmor pen.

Opublikowano

Powiedzcie mi po co mu mr? Skoro będzie grał przeciwko AD, a w mid i late game te 10% mr nie uratuje mu dupy przed burstem enemy APC...

Quinty AD

Seale arrmor

Glyphy (tutaj jak chcesz do wyboru)

Marki to AD lub arrmor pen.

ale za to w early potrafi dupę uratować jednak :) Warto jest mieć te 12 mr więcej, naprawdę :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zależy jak startujesz z doranem robisz

Ja polecam klasyczne : Marki AD - Seale Armor - Glyphy Magic Resist - Quinty AD :)

Duże pod AD zaś jak z longswordem lub z butami lub z czerwonym potem to Quinty pod lifesteal. Reszta według uznania.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

ale za to w early potrafi dupę uratować jednak :) Warto jest mieć te 12 mr więcej, naprawdę :)

Na jego elo (bo wnioskuje ,że jest max silver) to mid rzadko gankuje bota a chyba lepiej mieć te pare ataku więcej.

Opublikowano

Na jego elo (bo wnioskuje ,że jest max silver) to mid rzadko gankuje bota a chyba lepiej mieć te pare ataku więcej.

ale jeżeli jungler będzie ap (taka ev czy elise), jednak warto mieć te resisty według mnie.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

ale jeżeli jungler będzie ap (taka ev czy elise), jednak warto mieć te resisty według mnie.

Ostatni post , ile jest junglerów ap (dobrych , często granych)?? Moim zdaniem lepiej zrobić AD lub po prostu arrmor bo przecież ciągle będziemy walczyć przeciwko AD, lub po prostu AD wiadomo łatwiejsza farma.

Opublikowano

czasami wydaje mi się, że łatwiejszą farmę dałby duży attack speed niż dmg. Bo czasem mimo, że mamy dmg możemy jednak ciut za wcześniej albo ciut za późno walić.

propos lifesteala to to się sprawdza właśnie na doranie, i wystarczą 2 esencję czyli te 4% lifesteala.

Opublikowano

czerwone - dmg

żółte - pancerz

niebieskie - ochrona przed magią

esencje - kradzież życia (nie opłaca się brać esencji na dmg, bo w późniejszej grze bardziej przyda się kradzież życia niż kilka dodatkowych obrażeń)

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...