Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry gothic etc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio troche się nudze, przeszedłem gothic 1 i 2 z dodatkami, było to super wspomnienie z dzieciństwa, i szukam jakiegoś RPG gothico podobnego, zależy mi na takim wyborze drogi rozwoju jak w gothicu i świetnej fabule. Jakoś gothic 3 i 4 odrzucają mnie więc to raczej odpada.

Opublikowano

Może Skyrim? Ma kilka podobieńst do Gothica np wybierasz drogę gdzie się przyłączysz Gronowładni, Cesarscy i jakieś inne gildie. Rozwój postaci pod wojownika, maga, złodzieja, duży świat etc. Praktycznie jak poszukasz to znajdziesz wiele podobieńst z Gothica.

Opublikowano

Może Skyrim? Ma kilka podobieńst do Gothica np wybierasz drogę gdzie się przyłączysz Gronowładni, Cesarscy i jakieś inne gildie. Rozwój postaci pod wojownika, maga, złodzieja, duży świat etc. Praktycznie jak poszukasz to znajdziesz wiele podobieńst z Gothica.

Dziękuje, ale przeszedłem skyrim :3

Opublikowano

Risen (w 1 nie ma broni palnej)

Wiedźmin 1 lub 2

Fable 1 lub 3

TES -Oblivion lub Morrowind

Seria Diablo może ?

Opublikowano

Ostatnio kupiłem sobie Dragon Age:Początek i DLC: Przebudzenie, jak skończę to kupię Dragon Age II. Genialna gierka, genialny RPG tak jak wszystkie od Bioware. Polecam, uwielbiam w nich nastawienie na poznawanie naszych towarzyszy etc. :)

Opublikowano

Wiedźmin powinien być w sam raz. Gorąco polecam jedyneczkę, w którą wciągnąłem się tak, że przez 4 dni nie mogłem od komputera odejść i ciągle grałem, aż przeszedłem. Dwójka też spoko ale bardzo krótka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...