Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ma ktoś konto?

FryOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zapytać czy ma ktoś na zbyciu konto z czołgiem tieru 5-8 +. Jeśli ktoś ma to pisać w komentarzach lub na pw. Ci co uważają mnie za nooba bo np. nie umiem sam zbierać na czołgi, proszę powstrzymać się od zbędnych komentarzy typu : ,,Hahaha co sam nie umiesz zdobyć?'' itd.

Opublikowano

nie ma mowy, przyznaj ze nie chce ci sie grac a nie piszesz takie beznadziejne posty. v tier to maxymalnie 3 dni grania. ogarnij sie i graj a nie robisz z siebie idiote

Age is just a number :)

Opublikowano

tak jak nie umiesz wbic 5 tieru to jak ktos ci da 8 tier to tylko staty w dol beda leciec...aa i do tego po co teamowi koles ktory nie da rady wbic 5 tieru :DD

Opublikowano

Hmm. Mówiłem prosze się powstrzymać od komentarzy 'Hahaha sam nie umiesz grać''. ;>

Byłeś również wystarczająco głupi żeby myśleć, że ktoś ci takie konto da za darmo.

Pozdro.

Doładujesz mi golda za 7 zł to ci bym wbił VI tier, a tak to chyba popierdoliło.

Nie ma nic za darmo.

shoob.png

Opublikowano

Tak jak UP jak nie możesz wbić nawet głupiego 5 tieru to lepiej w tą gre niegraj ok? Bo napewno ci nikt takie tieru nie da . 8 tier wbija się miesiąć a jak ktoś umie bardzo dobrze grać to nawet w 3tyg . Ale nikt ci nie da . Ja sam8 tier wbijałem 1,5 mieśąca. Więc jesteś żałosny że ci ktoś takie coś da . Więcej takich głupich Tematów nie zaczynaj .

Opublikowano

Koleś ile ty masz w ogule lat ? Żeby nie móc zrobić 5 tieru ? .5 tier robi się w jeden dzień ... Ja bym ci nawet nie dał mojego Drugiego konta z 3T ... Lepiej odpusc sobie tą gre i już nigdy nie wracaj , Bo własnie pzez takich jak ty przegrywa się bitwy ..

Opublikowano

Nikt za darmo Ci konta z V-VIII tierem nie da. Jeżeli chcesz to pisz do mnie na PW to Ci coś powiem. Nie ma sensu dalej trzymać ten temat otwarty, bo jest zbędny spam.

Opublikowano

Gry są po to żeby czerpać z nich satysfakcję, a jak się już coś zdobędzie pochwalić się innymi. Konto dostaniesz i co? Pochwalisz się kolegą? Lepszym graczem na pewno nie będziesz.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...