Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] All Star Bundle

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Słuchajcie.

Ten All Star Bundle zawiera 5 postaci i 5 skinów. Jest on o 25% tańszy, niż pojedyncze postacie i skiny.

Ja nie mam żadnej z tych postaci i żadnego z tych skinów.

Ile by kosztował ten pack, gdybym kupił Gragasa za RP?

Nie wiem, jak to liczyć, czy 4467 (cena pakietu) - 790, czy 4467 - (790 - 25%), czy dodać ceny postaci i skinów, tylko bez Gragasa (ale skin doliczyć) i odjąć te 25%?

Proszę o policzenie ceny bez Gragasa (samej postaci).

Pozdrawiam.

@EDIT

I czy jak ten skin jest teraz na wyprzedaży, to czy mam liczyć go jako 260, czy 520 RP?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Oh jaki królewicz, policzcie mu, chce sie dzieciak (przepraszam rocznik 99) wylansować że kupuje paczke japierdole co za świat.

Rozumiem... Warn to tylko potwierdzenie że cie zjechałem. Lepiej pisać to co się czuje niż smarować dupe wazeliną jak pan niżej.

xxx

Opublikowano

@up

a co ci do tego ? nawet jesli chce sie polansowac to nie twoj pieprzony biznes...

@top

Nie dokonca wiem ale napewno licz go za 520

Opublikowano

Oh jaki królewicz, policzcie mu, chce sie dzieciak (przepraszam rocznik 99) wylansować że kupuje paczke japierdole co za świat.

No to skoro "policzmy mi", to może zamiast tutaj się popisywać, jaki ty to już jesteś wspaniały, to policzysz?

Jak nie, to może zechcesz mi zdradzić, księciuniu, w jaki sposób mam policzyć sobie? Jak tego Gragasa odjąć? Hmm?

Jeśli jednak naprawdę nie masz nic więcej do powiedzenia, to szczędź sobie takich komentarzy i następnym razem uwagi zachowuj dla siebie. Uwierz, nie wszyscy są zainteresowani twoją opinią.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...